hírek röviden 02.28

Címkék: hírekröviden

2010.02.28. 10:32

Február utolsó napján, nézzük a nap híreit röviden...

- Milla Jovovich színésznő bejelentette, hogy az első előzetes a  Resident Evil: Afterlife-hoz, a Rémálom az Elm utcában előtt kerül a mozikba, tehát április 30-a körül.

- A Tron Legacy Teaser Trailer-ről is érkezett egy kis info, miszerint az első előzetest március 05-én láthatjuk az Alice csodaországban előtt.

-
A BangShowbiz és a The Playlist értesülése szerint Johnny Depp és Vanessa Paradis lesznek a főszereplői a My American Dream filmnek, mely Simone de Beauvoirl (francia írónő) és Nelson Algren (amerikai író) kapcsolatát mutatja be. A produkciót egyébként csak 2011-ben kezdik el forgatni, mivel Depp jelenleg Angelina Jolie-val a The Tourist-ot forgatja, utána meg a Karib 4 következik. A film rendezője Lasse Hallström lesz.

Ide kapcsolódó hír még hogy Hallström helyett Tomas Alfredson rendezheti a The Danish Girl című drámát, melyben Nicole Kidman és Gwyneth Paltrow lesz látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr974838245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása