hírek röviden 02.20

Címkék: hírekröviden

2010.02.20. 10:06

- A Variety jelentése szerint Kristin Scott Thomas után Ethan Hawke is benne lesz a The Woman in the Fifth című filmben, mely Douglas Kennedy könyvén fog alapulni. A forgatás márciusban veszi kezdetét, Pawel Pawlikowski vezénylésével, Párizsban.

- Laurence Fishbourne is csatlakozhat Steven Soderbergh The Contagion című filmjéhez, melyhez korábban Marion Cotillard, Matt Damon, Jude Law, Gwyneth Paltrow és Kate Winslet szerződött le.

- A George Gallo rendezte Middle Man (2009) amerikai forgalmazási jogait a Variety jelentése szerint, a Paramount Pictures szerezte meg, melyben Giovanni Ribisi, Luke Wilson, James Caan, Terry Crews és Gabriel Macht játsszák a főbb szerepeket.

5perces korhatáros előzetes :

- Vincenzo Natali fogja rendezni Az alagutak rejtélye (Tunnels) című, Roderick Gordon és Brian Williams itthon is megjelent regényének filmes változatát.

- Ben Affleck és Matt Damon újra együtt lesz látható a filmvásznakon, méghozzá a The Trade című filmben, mely a 70'es években megtörtént esemény alapján, a New York Yankees baseballcsapat két játékosáról, Fritz Petersonról és Mike Kekichről fog szólni, akik feleséget cseréltek. A szkriptet Dave Mandel (Saturday Night Live, Seinfeld) írta, és a Warner Bros. fogja moziba küldeni.

- Az Alkonyat rendezőnője, Catherine Hardwicke fogja rendezni a The Girl with the Red Riding Hood (A piros kapucnis lány), azaz a Piroska és a farkas modernizált változatát, melynek a főszerepére a legesélyesebb a Los Angeles Times szerint Amanda Seyfried.

- A The Los Angeles Times információi szerint, Wes Craven májusban kezdi el forgatni a Sikoly 4-et (Scream 4), melyben visszatér Neve Campbell, Courteney Cox Arquette és David Arquette. A produkció 2011-ben kerülhet az amerikai mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr234838206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása