Légió (2010) (Legion)

Címkék: akció thriller légió sci fi

2010.02.19. 16:00

Légió (2010)
(Legion)

"Az angyalok az Úr parancsát követve hajlandóak bármire….
Amikor a világ teremtője megelégeli az emberi bűnök kiapadhatatlan folyamát, elveszítve minden hitét az emberiségben úgy dönt, hogy elküldi az angyalok légióját a Földre. A Gábriel (Kevin Durand) vezette sereg váratlan ellenállásba ütközik a halandók oldalára álló Mihály arkangyal (Paul Bettany) személyében, aki a Mojave sivatagban rekedt néhány emberrel együtt közösen veszi fel a harcot a légióval szemben. Mihály már tudja, hogy a túlélők között lévő fiatal terhes nő meg nem született gyermeke az emberiség utolsó esélye…
Misztika, a legmodernebb komputeres filmtechnikával készült szemkápráztató látvány, és vad akciójelenetek együtteséből áll össze Scott Stewart rendező víziója egy lehetséges apokalipszisről, és az emberiség utolsó esélyéről Paul Bettany-val (Egy csodálatos elme, A Da Vinci-kód) a főszerepben ."

Színes, amerikai akciófilm, 104 perc
Szereplők: Paul Bettany, Dennis Quaid, Kate Walsh, Kevin Durand, Tyrese Gibson, Adrienne Palicki
Rendező: Scott Stewart
Forgalmazza: InterCom
Mozipremier: 2010. március 18. (2010. január 22; USA)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr554837967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása