hírek röviden 02.18

Címkék: hírekröviden

2010.02.18. 12:30

2010. február 18., csütörtöktől a mozikban:
- Agora (Agora)
- Egek ura (Up In The Air)
- Bombák földjén (The Hurt Locker)
- Így, ahogy vagytok (Így, ahogy vagytok)
- Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak
(Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief)

- Eddie Murphy-t, Chris Rock-ot és Chris Tucker -t hozták eddig szóba a Trump Heist című vígjáték főszerepéhez, ám most úgy fest a dolog a The Los Angeles Times értesülése szerint, hogy Ben Stiller lesz a befutó a címszerepre.

- Sam Worthington mellett Jeffrey Dean Morgan (P.S. I Love You , Watchmen, The Losers) is látható lesz a Texas Killing Fields The Fields című thrillerben, mely igaz történet alapján készül, és két nyomozóról fog szólni. (Egyébként Bradley Cooper is esélyes volt a szerepre.) A filmet Donald F. Ferrarone forgatókönyve alapján Ami Canaan Mann rendezi.
A forgatás a tervek szerint április 05-én kezdődik Louisianában.

- Salma Hayek, egy héttel a Faster című film forgatása előtt, kilépett a stábból, helyére Carla Gugino (Race to Witch Mountain, The Unborn, Watchmen) érkezett. A tervek szerint az akció november 10-én kerül az amerikai mozikba Dwayne Johnson, Maggie Grace, Moon Bloodgood és Billy Bob Thornton főszereplésével.

- A Farrelly testvérek rendezésében február 23-án, Atalantában indul a Hall Pass romantikus vígjáték forgatása, melyhez Owen Wilson, Jenna Fischer és Jason Sudeikis után Amanda Bynes is leszerződött. A New Line Cinema valamikor 2011-ben mutatja be az amerikai mozikban.

- Jake Gyllenhaal, Vera Farmiga és Michelle Monaghan mellé Jeffrey Wright (Casino Royale, Quantum of Solace) is leszerződött a Source Code (Forráskód) sci-fi thrillerbe, melyet Duncan Jones (Moon) fog dirigálni.

- Robert Pattinson, Reese Witherspoon, és Sean Penn helyett Christoph Waltz lesz a főszereplője a Water for Elephants című filmnek, ami Sara Gruen magyarul Vizet az elefántnak címmel megjelent regényén alapul - egyébként Sean Penn azért távozott, mert nem sikerült megállapodnia a stúdióval - A filmet Richard LaGrevenese (P.S I Love You) forgatókönyve alapján Francis Lawrence (I Am Legend) rendezi.

- apróság - Az utolsó léghajlító fotó

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6880609_0c1371b2492ad974ee25ea058decb5ed_m.jpg

- Alice in Wonderland - HD Music Video / Avril Lavigne - Alice

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr14838188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása