hírek röviden 02.17

Címkék: hírekröviden

2010.02.17. 12:32

- A Variety értesülései szerint a Sherlock Holmes sikere után az Ecosse Films Robert Louis Stevenson Kincses szigetének adaptációját kívánja elkészíteni.

- Az Éli könyve csak a kezdet: a világvége folytatódik
Könnyű rákapni a világvége ízére. A Hughes testvérek legújabb sikerfilmje, az Éli könyve (Book of Eli, hazai bemutató: február 25.) a kiégett, sivataggá vált Egyesült Államokban játszódik, ahol túlélők, rablóhordák és magányos harcosok küzdenek egymással nap mint nap. A rendezőpáros - valószínűleg filmjük sikerének köszönhetően - a múlt héten a következő szerződését is aláírta: ez is a jövőben, a harmadik világháború után játszódik Új-New Yorkban. A név sok rajongó érdeklődését felkeltheti: hiszen a klasszikussá vált kultuszmanga, az Akira feldolgozása lesz a film. A Warner Bros. már régóta tervezte az amerikai változat elkészítését: most az Éli könyve sikere adta meg nekik a végső lökést.
A rendezők még egy nagy értéket hoznak az amerikai Akirába: az Éli könyve főszereplőjét, Denzel Washington-t, aki annyira élvezte a jövőben játszódó akciófilm forgatását, megígérte új rendező-barátainak, hogy mindenképpen játszik következő vállalkozásukban.
forrás: IC Press

- Ismét új premiert kapott a The Losers!
Eredetileg április 09-re volt kitűzve a film premierje, majd kaptuk a hírt hogy csúszni fog egészen június 4-ig, most azonban úgy fest a szitu, hogy április 23 -án debütálhat az amerikai mozikban a képregény adaptáció.

 

- A hétvégén Dél-Afrikában elkezdődött a Halálfutam második részének forgatása, melyben Sean Bean, Danny Trejo és Ving Rhames is szerepelni fog. Gyakorlatilag a második rész az első  előzménye. A produkció Death Race: Frankenstein Lives címen lesz kapható DVD-n.


- Mint ismeretes Jason Momoa (Baywatch,Csillagkapu Atlantisz)  fogja alakítani Conant, a barbárt a Lionsgate stúdió nemsokára forgatásra kerülő feldolgozásában.
A Latino Review infrmációi szerint a 12 éves Leo Howard (
G.I. Joe: The Rise of Cobra, Csodakavics) fogja alakítani az ifjú Conant, a produkció első 15 percében.

 

- Keith David, Michael Rooker, Mark Dacascos és Ray J. leszerződött a Song of the Knife című akcióhoz. A szkriptet
Philip Cruz (egyben rendezi is) és James Hyde készítették.

- A Deadline Hollywood tájékoztatása szerint Stephen Soderbergh Contagion című filmjéhez - melyet ősszel kezdenek forgatni - Marion Cotillard, Matt Damon, Jude Law és Kate Winslet után Gwyneth Paltrow is leszerződött.

 

- Dito Montiel márciusban kezdi el forgatni a Son of No One című thrillert, melyhez eddig Channing Tatum, Ray Liotta, Terrence Howard, James Gandolfini, Kate Hudson szerződött le. Ídőközben Robert De Niro kilépett a produkcióból, helyette Al Pacino lesz látható.


-Alice in Wonderland (Featurette)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr534838184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása