hírek röviden 02.06

Címkék: hírekröviden

2010.02.06. 11:53

- Budapest Filmnek köszönhetően április 22-én a hazai mozikban is megnézhetjük a [rec] című spanyol horror második részét.

- A [rec] után, Hollywood újabb spanyol horrornak tervezi a feldolgozását, mégpedig az Árvaházét (El Orfanato / The Orphanage). A tervek szerint a feldolgozást az a Mark Pellington rendezné a New Line Cinemának.
A sztori egy nőröl szól, aki átveszi annak az árvaháznak az rányítását ahol felnőtt. A probléma akkor kezdődik, mikor fia képzeletbeli barátokkal kezd el játszani.

- Pár napja lehetett arról olvasni, hogy Joe Dante 3D-ben újraforgatná a Szörnyecskéket. Chris Colombus (Szörnyecskék írója) viszont megszólalt az ügyben, és cáfolta azokat a híreszteléseket miszerint készülne a Szörnyecskék remake.

- Taylor Lautner lesz a főszereplője a Stretch Armstrong 3D-nek (Stretch Armstrong egy játékfigura volt a 70'es években), melyet valamikor 2012-ben terveznek moziba küldeni. A Universal elnöke, Adam Fogelson és Donna Langley jelentették be a hírt.
A forgatókönyvet Steve Oedekerk írta.

- Worthington háromszor lesz titán
Régimódi színész vagyok, szükségem van töltődésre, nyugalomra két szerep között; kell, hogy legyen időm ráhangolódni egy-egy figurára - nyilatkozta nemrég Sam Worthington, aki valószínűleg kénytelen lesz felvenni a gyorsabb tempót.
A Terminátor - Megváltás után az Avatar főszerepével a legmenőbb filmsztárok közé emelkedett, bár igyekszik tartani „egyszerű vidéki srác”-imázsát, és nem hajlandó elszakadni szülővárosától. A 33 éves színész az Avatar elképesztő sikerszériája közepette is minden alkalmat megragad, hogy otthon legyen. Az Oscar-díj jelölések bejelentésének másnapján már kora reggel egy Ausztráliába tartó gépen ült a barátnőjével, a szintén a világ túlsó feléről származó Natalie Markkal, de nem sokáig maradhat: egyre nagyobb szükség van rá Hollywoodban.
Áprilisban már a következő megafilmje kerül a mozikba. A titánok harca (Clash of the Titans, hazai bemutató: április 15.), amely elképesztő 3D-s digitális látványvilággal kelti életre a görög mitológia szörnyeit és hőseit, sok munkát fog még adni főszereplőjének: ugyanis trilógia készül belőle. Perszeusz Hadész, az alvilág ura ellen indított hadjárata után a stúdió tervei szerint azonnal újabb csatába indul: természetesen Worthington alakításában. Akinek közben Draculát is el kell játszania, és még két főszerepre van szerződése a jövő évre...

forrás: IC Press

- A Deadline Hollywood Daily információja szerint újraforgatják a Dardevilt. A tervek szerint a film történetét David Scarpa (Amikor megállt a Föld) fogja papírra vetni, és a Regency gyártásában kerülhet a mozikba.

- Nicolas Cage után Amber Heard és William Fincher is leszerződött a Drive Angry 3D című thrillerbe. Tobb Farmer forgatókönyve alapján, a filmet Patrick Lussier rendezi. A forgatás márciusban veszi kezdetét, és várhatóan 2011. február 11-én startol az amerikai mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr214838108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása