Az Universal bejelentése szerint a Little Fockersnek (Apádra ütök 3) június 30 helyett december 22-én lesz a premierje, ekkor a Green Hornet, a Gulliver's Travels és Katherine Heigl romantikus vígjátéka a Life As We Know It debütál.
Július 30 -án érkezik Matt Damon főszereplésével a The Adjustment Bureau című sci-fi-thriller, a Beastly és a Warner Bros. Pictures  Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (Kutyák és macskák 2) című családi vígjátéka is.
Augusztus 13-án a The Expendables, a Scott Pilgrim vs the World és Julia Roberts romantikus drámája a Eat, Pray, Love lesz látható az amerikai mozikban.
A Clash of the Titans még mindig várja a megerősítést hogy valóban csúszik e április 02-re.

Végül a Hot Tub Time Machinehoz érkezett hír, miszerint egy hetet fog csúszni, ugyanis nem március 19-én hanem csak 26-án érkezik az amerikai mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr874838047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása