hírek röviden 01.22

Címkék: hírekröviden

2010.01.22. 15:46

- Sara Gruen regénye alapján készül el a Fox 2000 új filmje, a Water for Elephants (Vizet az elefántnak), és egyes hírek szerint Robert Pattinson és Sean Penn is csatlakozik a korábban már leszerződött Reese Witherspoonhoz. A filmet Richard LaGrevenese (P.S I Love You) forgatókönyve alapján Francis Lawrence (I Am Legend) rendezi.

- Március 15-én Bulgáriában veszi kezdetét a Conan remake forgatása, melynek megtalálták a főszereplőjét Jason Momoa személyében.

- Valószínüleg a 20th Century Fox elkészíti az Éjszaka a múzeumban harmadik részét...erről Thomas Lennon az első két rész forgatókönyvírója ejtett pár szót - sem megerősíteni se cáfolni nem tudja hogy elkészül e a harmadik rész.

- Samuel L. Jackson és Josh Duhamel leszerződött a készülőben lévő Sympathy for the Devil című filmhez.

- Jack Kilborn - Afraid című regénye alapján készülnek filmet forgatni a Krantén rendezői (John és Drew Dowdle). A forgatókönyvön Larry Malkin és Chad Thumann dolgozik, a főszerepeket egyenlőre még nem osztották ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr524838004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása