hírek röviden 01.13

Címkék: hírekröviden

2010.01.13. 15:35

- Shia LaBeouf és Megan Fox is visszatér a Transformers harmadik részébe, melyet májusban kezdenek el forgatni.

- Tom Hanks az 1996-os Nyomul a banda! (That Thing You Do!) című rendezése után újra a rendezői székbe ül, sőt a forgatókönyvet is ő írta és a címszerepet is ő játssza el, a Larry Crowne című filmben.

- 3D-s lesz a Robin Hood?

Egymásnak ellentmondó hírek kaptak szárnyra arról, hogy a hollywoodi 3D-őrület hatására Ridley Scott legújabb filmje, a Robin Hood is extra dimenziót kap. Az első információ arról szólt, hogy a jeles rendező 8 millió dollárt kért és kapott a Universal stúdiótól, hogy konvertálja a filmet, most azonban a stúdió illetékese határozottan cáfolta, hogy ilyesmit terveznének. Ám nem kell mérget venni kijelentésére, mert ha egy kicsit utánaszámolnak, még bőven meggondolhatják magukat a bemutatóig.

Ugyanakkor Hollywoodban arra készülnek, hogy térhatásúvá varázsolják a klasszikus akciófilmeket, mint például a Top Gun. A speciális 3D stúdiók átlagosan 16 hét alatt tudnak térhatásúvá tenni egy másfél-kétórás filmet 8-10 millió dollárból. A ráfordítás bőven megéri, mert a 3D-s mozijegyek jóval drágábbak, mint a hagyományosak, és a klasszikusok felturbózásával az azóta felnőtt nemzedékek számára újra el lehet adni ugyanazt a produkciót.

(Robin Hood - hazai bemutató: 2010. május)

forrás: UIP Duna

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr754837947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása