hírek röviden 01.12

Címkék: hírekröviden

2010.01.12. 10:58

-  Újraforgatják Jonah Hex egyes részeit, melyben a főszerepet Megan Fox és Josh Brolin játssza. Premier: 2010.június 18.

-  A Sony Pictures úgy döntött, hogy Sam Raimi távozása után nem készíti el a Pókember 4. részét, inkább rebootoloja, vagyis új szériát indít új szereplőkkel és új rendezővel.
Sam Raimi következő mozis sorozata a World of Warcraft (Dennis Lehane regényének, a The Given Day-nek az adaptációja) lehet.

- A Moviehole értesülései szerint a Jason Statham -féle Halálfutam (2008) előzményfilmjének, Luke Goss (Penge 2., Hellboy 2.) lesz a főszereplője (Jensen Ames - Frankenstein), ami a tervek szerint csak DVD -n fog megjelenni.

"Death Race: Frankenstein Lives (Halálfutam: Frankenstein él) története szerint Luke Goss karaktere egy hírhedt maffiózó jobbkeze lesz és azért kerül börtönbe, mert egy bankrablás során végzett egy rendőrrel. A hűvösön természetesen egy pénzéhes producer beszervezi őt a Halálfutam versenysorozatára. A Halálfutam 2. részét Tony Giglio írja, a forgatás pedig februárban kezdődik Afrikában."

forrás: www.sg.hu

- Jennifer Aniston, Halle Berry, Josh Brolin, Robert De Niro, Jodie Foster, Mel Gibson, Nicole Kidman, Sophia Loren, Amy Poehler, Julia Roberts, Tom Hanks és Kate Winslet Taylor Lautner is csatlakozott a 67. Golden Globe gála díjátadóihoz.

- Idén ősszel kezdi forgatni a DreamWorks a Cowboys and Aliens-t, és a hírek arról szóltak hogy Robert Downey Jr. formálja meg a film főszereplőjét, ám a The Los Angeles Times arról számolt be hogy mégsem. A filmet Alex Kurtzman, Roberto Orci és Damon Lindelof (Lost) forgatókönyve alapján, Jon Favreau (Iron Man 1-2) rendezi.

- Joshua Dallas vette át Stuart Townsend helyét a Thor-ban. Fandralt szerepéről van szó, aki Thor egyik szövetségese.

- Vin Diesel Facebookja szerint még két Halálos iram folytatás következik....

- Jolie színházba megy

New York a világ kulturális fővárosa; a világ színházainak főutcája pedig a Broadway - aki arra jár, nem hagyhatja ki, hogy legalább egy előadást megnézzen. Ez még a világsztárokra is vonatkozik. Angelina Jolie, aki épp New Yorkban forgatja legújabb akció-thrillerét, a Salt ügynök-öt (Salt, hazai bemutató: 2010. augusztus), az akciódús munkanapok után az aktív kikapcsolódásra is odafigyel. A héten négy gyerekével nézte meg a New Amsterdam színházban a Broadway egyik legsikeresebb produkcióját, a Mary Poppinst. Férjével, Brad Pitt-tel Maddoxot (8 éves), Paxot (4), Zaharát (6)és Shiloh-t (3) is magukkal vitték, a 17 hónapos ikrek, Knox és Vivienne otthon maradtak.
De lehet, hogy a gyerekek érdekesebbnek találták, amikor a büszke apuka két nappal később a forgatás egyik helyszínére vitte el magával a lányait, hogy munka közben nézzék meg anyjukat, akit igazi akcióhősként, fegyverrel a kezében láthattak.

forrás: IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr924837941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása