B.U.É.K 2010

Címkék: buék

2009.12.31. 16:26

Nagyon Boldog Új Évet Mindenkinek!

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet.
Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.

A tenger vadjai 2. - A zátony (vágatlan változat)
Into the Blue 2: The Reef (USA - 2009)

Hivatalos tartalom: Egy extrém tengeri kaland óriási hullámai a legvadabb izgalmak közé sodorják a két vakmerő búvárt, Sebastiant (Chris Carmack – A narancsvidék (sorozat), Pillangó-hatás 3.) és Danit (Laura Vandervoort – V (sorozat), Smallville). Egy férfi és egy nő óriási összeget ajánl nekik, hogy egy korallzátonynál merülhessenek, és ez rögtön kihozza belőlük a kalandort.

A veszélyes hawaii zátonynál azonban kiderül, hogy klienseik nem azok, akiknek mondják magukat, és egyáltalán nem a csodás vízi világ érdekli őket. A váratlan és egyre veszélyesebbé váló események próbára teszik hőseink búvártudását, erejét, szerelmét és életösztöneit is, pedig mindezekre óriási szükségük lesz, ha élve akarják megúszni...

Színes, szinkronizált amerikai akció/kaland/thriller, 88 perc
Szereplők: Chris Carmack, Laura Vandervoort, Marsha Thomason, Michael Graziadei, Mircea Monroe, Audrina Patridge
Rendezte: Stephen Herek
Bemutató: 2009. április 21.
Hazai mozipremier: --
DVD megjelenés: 2010. január 27.

Miss Március - Cenzúrázatlan változat
Miss March (USA - 2009)

Hivatalos tartalom: Az év leglazább, legdögösebb vígjátéka most mindent megmutat. A Miss March cenzúrázatlanul és gátlástalanul túlfűtött és belemenős: a moziváltozatból persze kihagyták ezeket a jeleneteket.

Eugene és Tucker életük legnagyobb menetére készülnek. Az országos cimborák egész Amerikán keresztülvágják magukat, csak hogy bejussanak a legendás Playboy-villába, és ott megtalálják Cindit, Eugene egykori barátnőjét, aki egykor bájos szüzike volt, már viszont a magazin középső, kihajtható oldalán pózol.

Színes, szinkronizált amierikai vígjáték, 90 perc
Szereplők: Zach Cregger, Trevor Moore, Raquel Alessi, Molly Stanton, Holly Hindman, Craig Robinson, Alexis Raben, Tanjareen Martin
Rendezte: Zach Cregger, Trevor Moore
Bemutató: 2009. március 13.
Hazai mozipremier: --
DVD megjelenés: 2010. január 27.


Seholország
Imagine That (USA - 2009)

Hivatalos tartalom: Mi lenne, ha a kislányod képzelőereje lenne sikereid titka? Egy nagymenő pénzember (Eddie Murphy) üzleti birodalma közelgő összeomlásának láttán hétéves kislányához (Yara Shahidi) és az ő végtelen fantáziavilágában élő hercegkisasszonyokhoz fordul segítségért.

És ezzel kezdetét veszi a mulatságos és viharos kalandok sora, melyek segítségével apa és lánya felfedezi, hogy néha semmi másra nincs szükség csak egy kis képzelőerőre – és sok-sok szeretetre.

Színes, szinkronizált amerikai családi vígjáték, 103 perc
Szereplők: Eddie Murphy, Thomas Haden Church, Nicole Ari Parker, James Patrick Stuart, Vanessa Williams, Larramie Doc Shaw, Robb Derringer
Rendező: Karey Kirkpatrick
Bemutató: 2009. június 12. (USA)
Hazai mozipremier: 2009. október 22.
DVD megjelenés: 2010. január 27.

Sziklák vére
The Hills Run Red (USA - 2009)

Hivatalos tartalom: Sokan hallottak a legvéresebb, legbrutálisabb horrorfilmről. A 80-as években készült, de rejtélyes módon nyoma veszett. Ugrás a jelenbe: három moziőrült a titkos forgatási helyszín keresésére indul abban a reményben, hogy ráakadnak a film kópiájára. Arra azonban nem számítanak, hogy a kegyetlen és drasztikus mozgókép eleven valóság, ők maguk pedig a rémálom főszereplői.

A Sziklák vére eddig ismeretlen borzalmakat tartogat mind a néző, mind a hősök számára, akik egy rémisztő babamaszkot viselő őrült gyilkossal találják szembe magukat. Vagy Babyface csak egy filmbeli karakter? Nem: Babyface él, figyel, és alig várja a rajongókat, hogy lassú, gyötrelmes, szörnyűséges halált haljanak a művészetéért. Felvétel indul!

Színes, szinkronizált amerikai horror, 78 perc
Szereplők: Sophie Monk, Tad Hilgenbrink, William Sadler, Alex Wyndham, Janet Montgomery, Mike Straub, Ewan Bailey, Danko Jordanov
Rendező: Dave Parker
Forgalmazza: Warner Bros.
Bemutató: 2009. szeptember 29. (USA)
Hazai mozipremier: --
DVD megjelenés: 2010. január 13.

Derült égből szerelem (2009)
(Love Happens)

Hivatalos tartalom: A megözvegyült Dr. Burke Ryan a gyász feldolgozásáról ír önsegítő könyvet, melyből hatalmas siker lesz. Előadásokat kezd tartani, és az egyik Seattle-i szemináriumon összefut a hotelben Eloise Chandlerrel, aki torkig van a férfiakkal. A vonzalom azonnal érzékelhető, de a nő számára hamarosan világossá válik, hogy a férfi egyáltalán nem jutott túl felesége lvesztésén, és hogy a színpadi show egyáltalán nem fedi a valóságot. Lehet, hogy amikor legkevésbé várnák, megtörténik velük a csoda?

Brandon Camp romantikus drámája Aaron Eckhart és Jennifer Aniston főszereplésével.

Színes, feliratos amerikai romantikus dráma, 103 perc
Szereplők: Aaron Eckhart, Jennifer Aniston, Dan Fogler
Rendező: Brandon Camp
Forgalmazza: Budapest Film
Mozipremier: 2009. december 31. (2009. szeptember 18., USA)

California Dreamin' (2009)
(California Dreamin')



Hivatalos tartalom: 1999-ben járunk, a koszovói háború idején. Egy osztagnyi NATO katona igyekszik Szerbia felé, tehervagonjukon akár a háború kimenetelét is befolyásolható fontos radar-lokátorral. Csakhogy olyasmi történik, amire Doug Jones kapitány (Armand Assante – A mambó királyai, Hoffa, 1492: A Paradicsom meghódítása) a legkevésbé sem számít: egy romániai kisváros vasútállomásán a szállítmányhoz tartozó dokumentumok hiányára hivatkozva a csökönyös állomásfőnök feltartóztatja őket. Elveszve a bürokrácia útvesztőjében Jones kapitány lassan kénytelen beletörődni, hogy nem percekig vagy órákig, hanem akár napokig rostokolhatnak a semmi közepén. Csakhogy ez a semmi közepe sokaknak élettér, méghozzá olyan, ahonnan legszívesebben menekülnének: a környék szebb jövőről álmodozó lánykái a fiatal katonáktól remélik a megváltást, míg a polgármester a román-amerikai barátságban látja a kisvárosa felvirágoztatását. A falu elöljárói elhatározzák, hogy a vendégek tiszteletére egy Elvis-imitátorral megspékelt ünnepséget szerveznek.

Cristian Nemescu rendező számára valós történelmi események jelentettek inspirációt a forgatókönyv megírásakor. Nemescu a román újhullám egyik legjelentősebb alakja, aki a 2000-es évek elején több rövidfilmmel (Marilena a P7-ből; Lépcsőházi történet) hívta fel magára a szakma figyelmét. A rendező és hangmérnöke 2006-ban, a California Dreamin’ utómunkálatai során fatális autóbalesetet szenvedett, így első nagyjátékfilmje sikerét már nem élhette meg. A keserédes, Kusturica világát idéző alkotás a Cannes-i Filmfesztiválon került a közönség elé, ahol a vetítés után tízperces ováció fogadta és elnyerte az Un Certain Regard szekció fődíját.

Színes, feliratos román film, 155 perc
Szereplők: Armand Assante, Jamie Elman, Razvan Vasilescu
Rendező: Cristian Nemescu
Forgalmazza: Mozinet Kft.
Mozipremier: 2009. december 31. (2007. május 26., Cannes Film Festival)


Legmelegebb nap (2008)
(Humpday)



Hivatalos tartalom:  Immár egy évtizede, hogy Ben (Duplass) és Andrew (Leonard), hajdani egyetemük rosszfiújai lediplomáztak. Ben letelepedett,  állása, felesége, és otthona van. Andrew az alternatív vonalat választotta, vagabond művészként járja a világot Chiapas-tól Kambodzsáig. Amikor Andrew váratlanul megjelenik Ben küszöbén, gond nélkül rázódnak vissza a jó öreg macho-párbajba.
Egy késő éjszakai vad buliban Ben és Andrew egy közös kihívásban találja magát: részt vegyenek-e együtt egy amatőr pornó versenyben? De mégis miféle határtörő, borítékszaggató pornót kreálhat ez a két figura? Miután lezajlik a mértéktelen piálás és a nagy megbeszélés, egyetlen gondolatuk marad: szexelni fognak egymással - a kamerák előtt. Ez nem homoszexualitás, ez több annál. Ez nem pornó, ez művészet. De pontosan hogyan is működik ez az egész? És ami ennél is fontosabb: ki fogja mindezt Anna (Delmore), Ben feleségének tudtára adni?

Írta és rendezte Lyann Shelton, a My Effortless Brilliance rendezője és a 2009-es Independent Spirit Awards „Someone to Watch Award” díjazottja, aki hihetetlen szakértelemmel emeli a férfi ego legnagyobb iróniáit a szórakoztatás magas fokára.  A Humpday egy az őrület határán táncoló buddy movie.

A Humpday vicces, ugyanakkor megfigyelésre sarkal és komoly gondolatokat ébreszt az emberben. Az I Love You, Man-hez hasonló buddy movie-k két férfi közti vonzalom lehetőségével szembesít, mely a heteroszexuális szerelem fenyegetőjévé válhat.


Színes, feliratos amerikai vígjáték, 94 perc
Szereplők: Mark Duplass, Joshua Leonard, Alycia Delmore
Rendező: Lynn Shelton
Forgalmazza: Cirko Film - Másképp Alapítvány
Mozipremier: 2009. december 31. (2009. január 16., Sundance Film Festival)


Hold (2009) (Moon)

Címkék: thriller dráma sci fi hold mystery

2009.12.31. 11:39

Hold (2009)(Moon)



Hivatalos tartalom:
Sam Bell asztronauta egyedül dolgozik a Holdon, számítógépe Gerty segítségével küldi az itt kitermelt erőforrást a Földre, ezáltal megmentve bolygónk összeomlott energiagazdálkodását. A Holdon eltöltött hároméves megbízásának végéhez közeledvén saját magával kerül összeütközésbe.

Színes, feliratos angol sci-fi, 97 perc
Szereplők: Sam Rockwell, Kevin Spacey, Dominique McElligott
Rendező: Duncan Jones
Forgalmazza: Szuez Film
Mozipremier: 2009. december 31.

update! első 7perc

 

a filmmel kapcsolatos anyagok erre.

Új Tangled kép

Címkék: animáció rapunzel tangled

2009.12.30. 22:35

Újabb fotó érkezett a klasszikus tündérmeséhez, a Rapunzelhez Tangledhez, melyet a tervek szerint 2010. november 24-én mutatnak be az USA-ban. Szinkronhangok Reese Witherspoon, David Schwimmer, Matthew Gary Gubler, Kristin Chenoweth, Dan Fogler és Grey DeLisle. A két rendező Nathan Greno és Byron Howard (Volt). további fotók erre.

(kattra nő)

Green Lantern (2010)

Címkék: greenlantern

2009.12.30. 17:42

Green Lantern

Release Date: June 17, 2011
Studio: Warner Bros. Pictures
Director: Martin Campbell
Screenwriter: Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Michael Green
Starring: Ryan Reynolds
Genre: Action, Adventure

The Eagle (2010)

Címkék: kaland theeagle

2009.12.30. 17:36

A Yahoo! Movies közzétette az első fotókat a Focus Features' gyártásában készülő, Kevin Macdonald rendezte - The Eagle of the Ninth The Eagle című történelmi kalandfilmhez, melyben Channing Tatum, Jamie Bell, Donald Sutherland, Mark Strong és Tahar Rahim lesz látható. A tizenkét hetes forgatás Magyarországon kezdődött augusztus végén, majd Skóciában folytatódott. A premier valamikor 2010-ben.

Update. Amerikai premier szeptember 24. 2011. február 25.

"Channing Tatum alakítja a film főhősét, egy centuriót, aki a húsz évvel korábban eltűnt apja által vezetett kilencedik légió nyomait próbálja felkutatni Kaledóniában (a mai Skócia területén), és vissza szeretné szerezni a légió arany sas emblémáját. A centuriót az úton brit rabszolgája kíséri el, akit Jamie Bell formál meg. A filmben szerepel Donald Sutherland is mint Tatum figurájának Britanniában élő nagybátyja, valamint Mark Strong mint egykori katona, aki fontos információval rendelkezik az elveszett légióval kapcsolatban."

Megérkezett a második előzetes az Így neveld a sárkányodat című DreamWorks animációjához, melyet március 25-től nézhetünk a hazai mozikban. További anyagok erre.

szinkronos előzetes katt

süti beállítások módosítása