Sziklák vére
The Hills Run Red (USA - 2009)

Hivatalos tartalom: Sokan hallottak a legvéresebb, legbrutálisabb horrorfilmről. A 80-as években készült, de rejtélyes módon nyoma veszett. Ugrás a jelenbe: három moziőrült a titkos forgatási helyszín keresésére indul abban a reményben, hogy ráakadnak a film kópiájára. Arra azonban nem számítanak, hogy a kegyetlen és drasztikus mozgókép eleven valóság, ők maguk pedig a rémálom főszereplői.

A Sziklák vére eddig ismeretlen borzalmakat tartogat mind a néző, mind a hősök számára, akik egy rémisztő babamaszkot viselő őrült gyilkossal találják szembe magukat. Vagy Babyface csak egy filmbeli karakter? Nem: Babyface él, figyel, és alig várja a rajongókat, hogy lassú, gyötrelmes, szörnyűséges halált haljanak a művészetéért. Felvétel indul!

Színes, szinkronizált amerikai horror, 78 perc
Szereplők: Sophie Monk, Tad Hilgenbrink, William Sadler, Alex Wyndham, Janet Montgomery, Mike Straub, Ewan Bailey, Danko Jordanov
Rendező: Dave Parker
Forgalmazza: Warner Bros.
Bemutató: 2009. szeptember 29. (USA)
Hazai mozipremier: --
DVD megjelenés: 2010. január 13.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr684837876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása