Robert Downey Jr. és Jude Law után, Rachel McAdams is kapott külön egy karakterposztert. Bemutató december 25 -én, a hazai premier egyenlőre ismeretlen. További anyagok  erre.

 

 

Grace - Trailer B

Címkék: horror thriller dráma

2009.07.24. 21:23

Először a Sundance Film Festival -on mutatták be a filmet ez év január 16. -án. Eddig nem lehetett tudni a premier dátumát, mára ez is kiderült, 2009. augusztus 14. (Amerikai DVD premier, szeptember 15. -e) A filmet írta és rendezte Paul Solet. Főbb szereplők Jordan Ladd, Gabrielle Rose és Samantha Ferris. A történet egy kisbabáról szól, aki emberi vér után érez vágyat. További anyago, korhatáros előzetes és filmadatlap. 

IMDb

jelenleg így áll --> 7.7/10  143 szavazattal



 


Stúdió: MGM
Rendezte: Drew Goddard
Írta: Joss Whedon, Drew Goddard
Bemutató: 2010. február 05.
Szereplők: Richard Jenkins, Bradley Whitford, Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, Fran Kranz, Jesse Williams, Brian White

Hivatalos honlapja
IMDb

The Book of Eli (2010)

Címkék: thriller

2009.07.24. 12:17

A Warner Bros. Pictures felfedte első előzetesét, Denzel Washington post-apocalypticus filmjéhez. Eli könyve (The Book of Eli) 2010. január 15-én startol az Amerikai mozikban. Főbb szerepekben Denzel Washingtont, Gary Oldmant, Mila Kunist, Ray Stevensont, Jennifer Bealst és Evan Jonest. További anyagok erre.

Szeptember 18 -án mutatják be az USA -ban a Horror/Sci-fi Pandorum -ot, a filmet Christian Alvart rendezte. Szereplők: Dennis Quaid, Ben Foster, Antje Traue, Cung Le, Norman Reedus és Cam Gigandet. További Pandorum anyagok erre.

A poszterek után, érkezett egy véres fűrész klip, és az első teaser is befutott. Bemutató október 23 -án. További szereplők Costas Mandylor, Mark Rolston, Betsy Russell, Tobin Bell, Shawnee Smith és Peter Outerbridge.

 

 

További anyagok erre.

A képregényfilmhez megérkezett az első teaser plakát. A bemutató 2010. augusztus 06-án, tehát több mint egy év =( Főszerepben Josh Brolin (Jonah Hex), Megan Fox (Leila) és John Malkovich (Turnbull). További anyagok erre.

update! premier 2010-06-18

poszterek: Hírnév (Fame)

Címkék: musical

2009.07.23. 09:34

A Fame muscal -t rendezte Kevin Tancharoen. Főbb szerepekben Debbie Allen, Charles S. Dutton, Kelsey Grammer, Megan Mullally, Bebe Neuwirth, Thomas Dekker, Kristy Flores, Paul Iacono, Paul McGill, Naturi Naughton, Kay Panabaker, Kherington Payne, Collins Pennie, Walter Perez, Anna Maria Perez de Tagle és Asher Book.  2009. szeptember 25 -én lesz a bemutató, hazai premier egyenlőre ismeretlen. További teaser poszterek erre.

Hivatalos tartalom:  Az 1980-ban készült klasszikussá vált Oscar-díjas mozi remakejében továbbra is a lenyűgöző zene, a fantasztikus táncok, a remek énekesek és művészek játsszák a főszerepet. Céljuk nem más, mint elérni az álmaikban olyannyira hőn áhított hírnevet. Ez azonban csöppet sem megy könnyen, vér és verejték árán küzdenek meg a tanulók minden egyes dicséretért az Előadóművészetek New York-i Középiskolájában. Ebben a rendkívül kiélezett világban minden a versenyszellemről szól, a legfontosabb az odaadás, a szenvedélyesség és a kitartás! Mikor pedig a rengeteg gyakorlás után a diákok kilépnek a szigorú tanárok elé, hogy teszteljék tudásukat, minden kiderül: fényes karrier vagy hatalmas bukás várja őket. De vajon kié lesz végül az áhított hírnév?

A film hivatalos honlapja





UPDATE! 08.24 újabb plakát

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/5172203_c9e3bca49c8f88daeea418875330ed4b_m.jpg

2012 - plakát

Címkék: akció dráma sci fi thriller

2009.07.23. 09:26

Columbia Pictures (Sony) katasztrófafa filmjéhez, amit november 13 -án mutatnak be az USA -ban, megérkezett a második plakát (volt már egy teaser). Előzetes erre.

Update!

A hazai premier egy nappal korábban az amerikaihoz képest, tehát november 12. -e!

Hivatalos tartalom:  A maják ősi naptára bonyolult csillagászati ismereteket és kifinomult matematikai számításokat igénylő tökéletes alkotás. Egy baj van vele: 2012-ben véget ér, és sokan úgy gondolják, nem véletlenül. A világ sem tarthat tovább, mint a misztikus tudást tartalmazó naptár. Készüljünk hát: három év múlva itt a világ vége. A Függetlenség napja és a Holnapután rendezőjét lenyűgöző látványvilága, a vérfagyasztó akciójelenetei és gyógyíthatatlan pesszimizmusa tette világhírűvé - most újra a civilizáció végnapjairól forgatott szemkápráztatóan látványos filmet.

Pár napja egy "Saw VI" Motion Poster -rel (mozgó) dobtak meg minket,most szimplán egy "egyszerűt" kaptunk... Szerintem ez barátibb már. Bemutató október 23 -án, az USA-ban persze!

Leonardo DiCaprio és Mark Ruffalo filmjéhez, a Viharszigethez (Shutter Island) érkezett egy plakát. Főbb szerepekben Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Patricia Clarkson, Max von Sydow, Emily Mortimer és Jackie Earle Haley. A filmet az USA -ban október 2 -án, míg itthon pár napra rá fogják bemutatni, október 08 -án. Trailer és a teaser plakát erre.

A rengeteg fotó után, végre kaptunk egy kis másfélpercest, Tim Burton jövőre érkező Alice in Wonderland -jához.

Teaser Trailer A

Teaser Trailer B

Update! Öt plakát

2009. november 26 -án mutatják be Németországban, az  Arthur és a Villangók 2. ( Arthur and the Revenge of Maltazard) részét. Hazai premier december 03. Sok anyagot eddig nem kaptunk hozzá, érkezett néhány teaser plakát és videó. 

süti beállítások módosítása