2012 - plakát

Címkék: akció dráma sci fi thriller

2009.07.23. 09:26

Columbia Pictures (Sony) katasztrófafa filmjéhez, amit november 13 -án mutatnak be az USA -ban, megérkezett a második plakát (volt már egy teaser). Előzetes erre.

Update!

A hazai premier egy nappal korábban az amerikaihoz képest, tehát november 12. -e!

Hivatalos tartalom:  A maják ősi naptára bonyolult csillagászati ismereteket és kifinomult matematikai számításokat igénylő tökéletes alkotás. Egy baj van vele: 2012-ben véget ér, és sokan úgy gondolják, nem véletlenül. A világ sem tarthat tovább, mint a misztikus tudást tartalmazó naptár. Készüljünk hát: három év múlva itt a világ vége. A Függetlenség napja és a Holnapután rendezőjét lenyűgöző látványvilága, a vérfagyasztó akciójelenetei és gyógyíthatatlan pesszimizmusa tette világhírűvé - most újra a civilizáció végnapjairól forgatott szemkápráztatóan látványos filmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr904837035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása