A tegnap hét karakterposzter után, ebben a négy perces videóban, interjúkat láthattok a szereplőkkel, plusz néhány helyszínt mutatnak be a filmből. Másanaposok - anyagok a többi karakterposzterrel ITT,

Már volt Űrdongós, nost katunk még egyet. Transformers: A bukottak bosszúja anyagok ITT.

Kamos Trailer B új jelenetekkel!!

Russel  Crow hivatalos fotója után (ITT), három új képet láthatunk Ridley Scott Robin Hoodjából. A film bemutatója 2010. május 14-én lesz.


Minden ami Transformers: A bukottak bosszúja

A hivatalos poszter után az Entertainment Weekly tette közzé az első három hivatalos képet az Alkonyat 2-bő! (The Twilight Saga New Moon). Bemutató  november 20-án, hazai premier ismeretllen. További Alkonyat anyagok!

Ahogy látom sokan szeretitek és várjátok a filmet =)

 

*Frissítve*

A MySpace bejelentette, hogy május 31-én vasárnap debütál az első előzetes a filmhez!!!

 

 

Rendezte: Nick Cassavetes
Írta: Jeremy Leven
Stúdió: New Line Cinema
Szereplők: Cameron Diaz, Alec Baldwin, Abigail Breslin
Bemutató: 2009. június 26.

 

My Sister's Keeper hivatalos honlapja ismeretlen

IMDb

Jodi Picoult írónő regénye alapján készült a film.

A Fitzgerald családban, a tizenhárom éves Anna a legkisebb gyerek a családban, két testvére van Jesse és Kate. Nővére Kate két éves kora óta leukémiában szenved. Anna eleve azért jött a világra, hogy donor legyen nővére számára. Mikor vesére van szüksége Kate-nek, Anna pert indít szülei ellen, hogy a döntéseket maga hozhassa meg, az őt érintő orvosi kérdésekben.

 

 

A tegnapi reklámok után, ma egy plakáttal és egy részlettel támadnak. Ez a huszadik plakát a filmhez. Nem semmi =) Előző plakátok ITT.

Sandra Bullock és Ryan Reynolds romantikus vígjátékához érkezett egy szinkronos előzetes. A film amerikai bemutatója június 19., míg mi egy nappal hamarabb 18-án nézhetjük. Nász-ajánlat film adatlap ITT.

Már lassan nincs nap Harry Potter nélkül, most négy új TV reklámot kaptak a rajongók - és mennyi lesz még július 15-ig =)

Walt Disney Studios november 6-án mutatja be Christmas Carol (Karácsonyi Ének) animációját 3D-ben, amiben Jim Carrey, Cary Elwes, Bob Hoskins, Tom Hanks, Michael J Fox vállaltak szerepet. Robert Zemeckis és Jim Carry interjúját nézhetitek! További Karácsonyi ének anyagok!

The Shortcut Trailer

Címkék: horror thriller

2009.05.20. 14:28

 

Stúdió: Lightning Entertainment
Amerikai DVD megjelenés: 2009. szeptember 29. 
Rendezte: Nicholaus Goosen
Írta: Scott Sandler, Dan Hannon
Szereplők: Andrew Seeley, Dave Franco, Katrina Bowden, Raymond Barry, Shannon Woodward, Nicholas Elia, Lindsey Landers, Kristy Landers, Josh Emerson
Producer: Adam Sandler
The Shortcut hivatalos honlapja ismeretlen
IMDb 

Terminátor: Megváltás promo

Címkék: promo hírek

2009.05.20. 13:55

http://media.movieweb.com/img/K/h/j/PHe0kmjfZIgKhj_m.jpg
Quentin Tarantino filmjéből kaptunk három részletet! Holnap a Cannes Film Festival-on már nézhetik is! Amerikai premier augusztus 21, míg nálunk egy nappal hamarabb 20.án mutatják be.  Minden ami Inglourious Basterds

süti beállítások módosítása