HP karakter poszterek

Címkék: karakter poszterek

2009.03.15. 14:11

A filmmel kapcsolatos anyag ITT megtalálható.(poszter és feliratos trailer!)

How to Train Your Dragon
Stúdió:
DreamWorks
Bemutató: 2010. március 26.
Rendezte: Dean DeBlois
Írta: Cressida Cowell (sztori), Dean DeBlois
Szereplők: Gerard Butler, Jonah Hill, Jay Baruchel, Christopher Mintz-Plasse, America Ferrera

How to Train Your Dragon a DreamWorks animációs filmje, egy vikingfiúról szól, aki fogatlan, bénácska sárkányát próbálja hősies, harcos sárkánnyá nevelni.

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/5082063_ea45e7d20b212e63ba82cf69971b0830_m.jpg

Universal Pictures

Rendezte: Justin Lin
Producer: Neal H. Moritz
Írta: Chris Morgan
Szereplők: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster 

Bemutató: 9 April 2009 (Hungary) , 2 April 2009 (USA)

Halálos iram  (The Fast and the Furious 4) hivatalos honlap

IMDb

Hivatalos tartalom:

Amikor a bűn visszahozza őket Los Angelesbe, a szökevény ex-fegyenc Dom Toretto és Brian O’Conner ügynök viszálya újból fellángol. Ám amikor egy közös ellenséggel találják szemben magukat, Dom és Brian kénytelenek megbízni egymásban, mert csak így lehet esélyük a túlélésre. És a halálos duó megtalálja a bosszú legjobb módját: nem ismernek lehetetlent a volán mögött, legyen szó akár kamionkonvojok kifosztásáról, akár hajmeresztő akciókról az alagútban...

 

 

Warner Bros. Pictures

Rendezte: McG
Producer: Derek Anderson, Moritz Borman, Victor Kubicek
Írta: Paul Haggis, Jonathan Nolan
Szereplők: Christian Bale, Sam Worthington, Bryce Dallas Howard, Helena Bonham Carter

Amerikai premier: 2009. május 22.
Hazai premier: 2009. június 4.

Terminátor -  Megváltás (Terminator Salvation) hivatalos honlap

IMDb 

Hivatalos tartalom: A világvége után, a civilizáció romjai között az emberek még tartják utolsó állásaikat. John Connor (Christian Bale) tudja, hogy az ő dolga az emberiség szabadságharcának élére állni. Ám a jövő nem olyan, mint amilyenre számított - a jóslatok nem teljesednek be, és ez részben a rejtélyes Marcus Wright (Sam Worthington) megjelenésének köszönhető. A férfi maga sem érti, hogy került 2018-ba, legutolsó emléke az, hogy a halálos ítéletének végrehajtására vár. Connor nem tudja, a jövőből vagy a múltból érkezett-e a jövevény, de azt sejti, hogy fontos feladata van. A két férfi párhuzamos utakat jár: kalandok hosszú során keresztül mindketten eljutnak a világot uralma alá hajtó, terminátor-hadsereget irányító Skynet központjába, ahol együtt néznek szembe azzal a borzasztó titokkal, amely az emberiség teljes pusztulásához vezethet.

Jégkorszak 3 Poszter

Címkék: poszterek animáció

2009.03.12. 14:53

Jégkorszak 3 film adatlap.

 

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/5082079_4ce60252f81978df24a5ae929589ca86_m.jpg

 

Stúdió: Walt Disney Pictures
Bemutató: 2007. szeptember 28.
Rendezte: Andy Fickman
Írta: Nichole Millard, Kathryn Price
Szereplők: Dwayne "The Rock" Johnson, Roselyn Sanchez, Kyra Sedgwick, Morris Chestnut, Madison Pettis, Gordon Clapp

Gyerekjáték hivatalos honlapja
IMDb


Hivatalos tartalom:
Joe Kingman valósággal lubickol a népszerűségben. A Boston amerikaifutball csapatának hátvédjeként milliókat keres, az élete meg olyan, mint egy buli. A szurkolók és a nők odavannak érte, a csapat meg akár a bajnoki címre is esélyes lehet a vezényletével. Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor kiderül, hogy a hátvédnek van egy hét éves kislánya - egy egyéjszakás kaland gyümölcse. Ettől kezdve alapjaiban változik meg az élete: a bulit, randit, meccseket háttérbe szorítja a balettóra, az esti mese, a közös babázás.

http://keptarolo.com/images/514_thegameplan.jpg

Álom.net

Címkék: vígjáték

2009.03.10. 18:42

http://keptarolo.com/images/614__lom.net.png

 

Rendezte: N.Forgács Gábor
Producer: Cirkó József, Sallay Edina
Írta: Steiner Kristóf
Szereplők:  Labancz Lilla, Czifra Kinga, Csernóczki Ádám, Incze Ildikó, Oberfrank Pál, Reviczky Gábor, Rékasi Károly, Bánfalvy Ágnes, Steiner Kristóf

Bemutató: 2009. április 16.

Az Álom.net hivatalos honlapja

Hivatalos tartalom:  Fergeteges zene, mozgalmas táncjelenetek és csavaros sztori - ez az Álom.net. Idén tavasszal kiderül, hogy egy lány agyi kapacitása sosem a haja színében keresendő, és hogy ha nem vigyázunk, a világháló úgy ránk tekeredhet, hogy sosem mászunk ki belőle. Feld Reginának mindene megvan, amire egy tinilány vágyhat: csinos, szexis, a suli legmenőbb diákja, és az iskola kosárcsapat kapitányának barátnője. Ám az álom lufiként durran szét, amikor kiderül: Reginát azonnali hatállyal eltanácsolták a város legtrendibb gimijéből. A szigorú szülők egyetlen alternatívát látnak, hogy betörjék csemetéjüket: egy hírhedten konzervatív suliba, a Virág Gimnáziumba íratják be. Regina az új közegben nem csak azzal szembesül, hogy a rózsaszín rucik, a szöszi póthaj, és a csillámló ajkak nem segítenek neki a beilleszkedésben, de szembe kell néznie a ténnyel: vagy megváltozik, vagy sosem lesznek barátai. Miközben Regi összeismerkedik a szomszéd fiúval, Márkkal, és lassan kezd túllépni a múltbéli sérelmeken, egy titokzatos idegen minden lépését figyeli. Ő Álom.net, egy arc nélküli, rejtélyes jó - vagy rossz akaró. Hogy a háromszoros bálkirálynő, pompon-csapat kapitány és divat díva vajon rátalál-e az igaz érzelmekre, csak rengeteg balhé és botrány után derülhet csak ki, ahogy az is, hogy ki mozgatja a szálakat. N. Forgács Gábor filmje merészen egyensúlyoz a csajos tinifilmek és a romantikus vígjátékok határvonalán, miközben ezen műfajok paródiájaként nem fél mindenből és mindenkiből viccet csinálni. A modern Hamupipőke-sztori forgatókönyvét a rendező Steiner Kristóffal közösen írta, a filmben pedig - a tini szereplők mellett - olyan elismert színészek játszanak, mint Rékasi Károly, Bánfalvy Ágnes, és Reviczky Gábor.

 

 

 



Peter Klaven sikeres ingatlanügynök, és teljesen odáig van, amikor álmai nője, Zooey igent mond a házassági ajánlatára. Ám amikor a násznagy kiválasztására kerülne a sor, Peter döbbenten ébred rá, hogy nincs egy olyan közeli barátja sem, akit felkérhetne erre a megtiszteltetésre.
A helyzet megoldása érdekében bizarr és kínos "randikba" kezd különféle pasikkal, mígnem a sors összehozza Sydneyvel, aki nemcsak hogy szintén nagy rock-rajongó, de pontosan az a fajta vicces, magabiztos, jó fej srác, aki annyira hiányzott eddig Peter életéből. A két pasi annyira egymásra talál, hogy ez lassan kezdi rányomni bélyegét a vőlegényjelöltnek és kedvesének a kapcsolatára is, úgyhogy végül hősünk választani kényszerül menyasszonya és újdonsült spanja között.

DreamWorks
Rendezte: John Hamburg
Producer: Donald De Line, John Hamburg
Írta: John Hamburg, Larry Levin
Szereplők: Paul Rudd, Jason Segel, Jon Favreau

Amerikai premier: 2009. március 20.
Hazai premier: 2009. április 23.

DVD megjelenés: 2009. szeptember 16.

Spancserek (I Love You, Man) hivatalos honlap
IMDb
jelenleg így áll --> 7.6/10  20.040 szavazattal

Megérkeztek az első hivatalos képek Perzsia hercegéről =) azaz Jake Gyllenhaal - ról!!A játék filmadaptációját nagy várakozás előzi meg, mert a produceri teendőket Jerry Bruckheimer intézi. (A Karib-tenger kalózai)

süti beállítások módosítása