Álom.net

Címkék: vígjáték

2009.03.10. 18:42

http://keptarolo.com/images/614__lom.net.png

 

Rendezte: N.Forgács Gábor
Producer: Cirkó József, Sallay Edina
Írta: Steiner Kristóf
Szereplők:  Labancz Lilla, Czifra Kinga, Csernóczki Ádám, Incze Ildikó, Oberfrank Pál, Reviczky Gábor, Rékasi Károly, Bánfalvy Ágnes, Steiner Kristóf

Bemutató: 2009. április 16.

Az Álom.net hivatalos honlapja

Hivatalos tartalom:  Fergeteges zene, mozgalmas táncjelenetek és csavaros sztori - ez az Álom.net. Idén tavasszal kiderül, hogy egy lány agyi kapacitása sosem a haja színében keresendő, és hogy ha nem vigyázunk, a világháló úgy ránk tekeredhet, hogy sosem mászunk ki belőle. Feld Reginának mindene megvan, amire egy tinilány vágyhat: csinos, szexis, a suli legmenőbb diákja, és az iskola kosárcsapat kapitányának barátnője. Ám az álom lufiként durran szét, amikor kiderül: Reginát azonnali hatállyal eltanácsolták a város legtrendibb gimijéből. A szigorú szülők egyetlen alternatívát látnak, hogy betörjék csemetéjüket: egy hírhedten konzervatív suliba, a Virág Gimnáziumba íratják be. Regina az új közegben nem csak azzal szembesül, hogy a rózsaszín rucik, a szöszi póthaj, és a csillámló ajkak nem segítenek neki a beilleszkedésben, de szembe kell néznie a ténnyel: vagy megváltozik, vagy sosem lesznek barátai. Miközben Regi összeismerkedik a szomszéd fiúval, Márkkal, és lassan kezd túllépni a múltbéli sérelmeken, egy titokzatos idegen minden lépését figyeli. Ő Álom.net, egy arc nélküli, rejtélyes jó - vagy rossz akaró. Hogy a háromszoros bálkirálynő, pompon-csapat kapitány és divat díva vajon rátalál-e az igaz érzelmekre, csak rengeteg balhé és botrány után derülhet csak ki, ahogy az is, hogy ki mozgatja a szálakat. N. Forgács Gábor filmje merészen egyensúlyoz a csajos tinifilmek és a romantikus vígjátékok határvonalán, miközben ezen műfajok paródiájaként nem fél mindenből és mindenkiből viccet csinálni. A modern Hamupipőke-sztori forgatókönyvét a rendező Steiner Kristóffal közösen írta, a filmben pedig - a tini szereplők mellett - olyan elismert színészek játszanak, mint Rékasi Károly, Bánfalvy Ágnes, és Reviczky Gábor.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr724836430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása