Bettany, az angyal

- Az én férjem egy igazi angyal - nyilatkozta nemrégiben Jennifer Connelly, és nem hazudott. Az Oscar-díjas színésznő férje és egyik gyermekének apja, Paul Bettany ugyanis valóban angyal. Vagy legalább is az lesz hamarosan: a Légió (Legion, hazai bemutató: 2010. március) című filmben bukott angyalt alakít, aki az emberiség védelmére kel, amikor az Úr inkább elpusztítaná teremtményeit.
– Azt tervezem, hogy hamarosan abbahagyom a színészetet – folytatta a színésznő. – Nagyokat akarok sétálni, nyugalmat akarok, a családomra akarok koncentrálni. A színészet már túl zajos az én ízlésemhez.
Paul Bettany csak az újságból értesült felesége terveiről, de nem haragudott emiatt.
– Részemről oké, ha Jenny az otthon ülést választja – mondta. – Én biztos nem hagyom abba a filmezést, és legalább lesz, aki mindig a gyerekekkel van. Arra tippelek, hogy a Légió-nak készül majd folytatása, mert nagyon jók az effektek benne, a misztikuma sem utolsó, arról nem is beszélve, hogy az angyalok nem halnak meg, és mindig háborúzhatnak valami természetfölötti lénnyel. Szóval, attól sem félek, hogy esetleg nekem kell majd eltartanom az otthoniakat.
forrás: IC Press

Sherlock Holmes-premier Londonban

Hétfőn London egyik legnagyobb hősét ünnepelte: a legendás magándetektívet, Sherlock Holmes-t (Sherlock Holmes, hazai bemutató: január 7.), akinek legújabb kalandjaiból Guy Ritchie, a csavaros gengszterfilmek mestere forgatott új filmet. A Leicester Square-i díszpremiert természetesen sajtótájékoztató előzte meg, ahol a zseniális magándetektívet alakító Robert Downey Jr. és Holmes állandó társát, a Dr. Watsont játszó Jude Law versengtek abban, hogy ki lepje meg jobban az ünneplésükre összegyűlt újságírókat. Jude Law győzött.
Amikor azt kérdezték tőle, igaz-e, hogy újra összejött régi barátnőjével, Sienna Miller-rel, viccesen így kerülte ki az egyenes választ:
- Az egyetlen ember, aki igazán megért, itt ül a bal oldalamon - márpedig ott Robert Downey várta a kérdéseket. - Teljesen egy hullámhosszon vagyunk a forgatás óta - egészítette ki nyilatkozatát Jude Law, a csodálkozó újságíróknak.
Mindez persze a rendező sikere. Ő ugyanis, még a forgatás megkezdése előtt szerette volna, ha két főszereplője jól összebarátkozik, amihez kiváló helyszínt is biztosított londoni kocsmájában.
forrás: IC Press

Az Avatar csókja

James Cameron, a Titanic és a Terminátor rendezőjének új filmje, az Avatar (Avatar, hazai bemutató: december 17.) minden szempontból hatalmas film, amely valószínűleg újraírja majd a filmkészítés és a mozizás szabályait. Az óriási költségvetéssel készült, elképesztő látványvilágú sci-fi/kalandfilm főszereplői alaposan megszenvedték a forgatást, a sok hónapig tartó kemény munkát. Zoë Saldana, a film egyik főszereplője, aki négyméteres kék bennszülöttet, a Pandora nevű hold őslakóját alakítja, harcművészeti kiképzésen vett részt, új nyelvet kellett tanulnia, verekedett (véletlenül be is törte Sam Worthingon orrát), ló alá szorult, és a lábára is lépett egy ló. De úgy emlékszik, hogy a forgatás során nem az akciójelenetek felvétele volt a legnehezebb: hanem a csókolózás.
- Általában szeretem a csókolózós jeleneteket - nyilatkozta a harminc körüli színésznő, aki nemrég a Star Trek-ben bizonyította a látványos és fantasztikus műfajok iránti elkötelezettségét –, igazából ingyen is vállalnám őket. De most, hogy a 3D felvételek kedvéért az arcunk is tele volt ragasztgatva érzékelőkkel, a fejünkön volt egy fémszerkezet, és a két szemünk előtt egy-egy kis kamera lógott, elég nehéz volt intimitást játszani. Míg Sam Worthington-nal csókolóztam, folyton összeakadtak a kameráink, összegubancolódtak a kábeleink, vagy Sam szájába lógott egy rólam induló mozgásérzékelő. Bár sokszor kellett megismételni, azért rendkívül szórakoztató is volt egyben.
forrás:IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr474837819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása