Az Avatar még csak néhány napja fut a világ mozijaiban, de James Cameront, a film rendezőjét már arról faggatták, mivel készül a kiadvány DVD- és BD-változatára.

A Fox világméretűre duzzasztott és rendkívül aggresszív marketingkampányának hála az Avatart valószínűleg senkinek sem kell bemutatni - ám ha mégis: James Cameron új filmje egy eléképesztően látványos sci-fi/mese, amely egy távoli világra repít, ahol a hódító emberek összecsapnak a földjüket védő őslakosokkal. Ha a történet nem is, a produkció megvalósítása mindenképpen formabontó, látványvilága pedig semmihez sem fogható.

Az Avatar még csak a napokban debütált a mozikban, de a napokban adott kb. százezer adott interjúja némelyikében (pl. az MTV-nek adottban) James Cameron már elszórt néhány tippet, hogy mit várhatunk a film DVD- és BD-változatától. Bár néhány kikszivárgott vázlat a túlnépesedett Földre is betekintést nyújt, a DVD-re és BD-re kerülő közel tíz percnyi kimaradt jelenet mindegyike a Pandorán játszódik majd és a Navik életébe enged további bepillantást, valamint meginvitálja a nézőt egy törzsi rituáléra, melynek során Jake Sully-nak le kell vadásznia egy helyi vadállatot (talán egy Thanatort).

Korábbi hírünkben már említettük, hogy a Fox úgy tervezi, hogy az Avatar BD-változata a film sztereoszkópikus 3D-változatát is tartalmazza majd. Ezt kissé elhamarkodottan pedzegették, ugyanis Cameron kijelentette, hogy a film első megjelenésekor DVD-n és BD-n egyaránt csak 2D-ben lesz látható (ez a megjelenés a francia amazon szerint már április közepén bekövetkezik), később pedig, ha már elegendő 3D-lejátszó és -kijelző lesz a piacon, a film újra megjelenik, immáron 3D-ben. Könnyen lehet, hogy ez utóbbi még évek kérdése.

forrás: www.dvdextra.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr354837820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flaron 2009.12.27. 19:10:51

Huh, várom már hogy megjelenjen

Ágoston 2009.12.29. 12:05:58

Én is nagyon várom, iszonyatosan tetszett a moziban.

Anita 2010.01.24. 01:31:59

Remélem megoldják a 3D-t mert a moziban nagyon jó volt!!!!! Nagyon várom a dvd-t.

gyerek 2010.01.29. 11:33:47

én is,csak az a baj hogy pár év mulva lesz 3D-be :(

007es 2010.02.06. 16:49:07

én nem tudok enyit várni de próbálom kivárni de remélem ha mar kiadják

A neve Bond James Bond 2010.04.23. 18:37:42

én megveszem,DVD-d szerinte jó lesz.
süti beállítások módosítása