Ez a Shrek lesz a végső!

Címkék: hírek shrek4

2009.12.15. 17:59

Négynél megállunk - tudatta a DreamWorks stúdió, arra utalva, hogy a most befejezett rész után már nem terveznek több Shreket. Erre persze azért nem muszáj mérget venni, mert gyanítani lehet, hogy ha a Shrek a vége, fuss el véle 3D is akkora siker lesz, mint a széria korábbi darabjai, talán egy ötödik részre is telik. (Az első három Shrek összesen több mint 2,2 milliárd dollárt termelt.)

Az új Shrek sztorija mindenesetre már nem titok. A Shrek a vége, fuss el véle 3D elején zöld barátunk már úgy érzi, elszállt fölötte az idő, ezért szerződést köt Démonpofával, aki azt ígéri, új kalandok várják. Ez igaz is, csakhogy nem úgy, ahogy Shrek elképzelte. Hirtelen egy alternatív Túl az Óperenciánban találja magát, ahol Démonpofa a király, ő soha nem találkozott szerelmével, Fionával, ráadásul üldözik az ogrékat. Shrek feladata, hogy helyreállítsa a rendet.
(Shrek Forever After 3D – hazai bemutató: 2010. július)
forrás: UIP Duna

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr704837791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása