Kísértetek, démonok, szeánszok hatására megzavart lelkek özönlik el a Kísértetjárás Connecticutban című horrort, ám a legrémisztőbb az, hogy a filmet valós események ihlették.

Mikor a Campbell család Connecticut állam egyik eldugott részébe költözik, még nem is sejtik, hogy új otthonuk milyen sötét titkot rejt. Az egykor ravatalozóként működő helyen a néhai tulajdonos látnok fia, Jonah (Erik J. Berg) rémisztő szeánszokon segítette át a másvilágra a ház vendégeit, démoni hírnökként szolgálva a spirituális lényeket, szellemeket. Mikor Jonah visszatér, a családra olyan veszélyek leselkednek, amelyekkel még legszörnyűbb rémálmaikban sem találkoztak…

A Kísértetjárás Connecticutban 2010. januárjában veszi kezdetét a Fórum Home Entertainment médiumai közreműködésével. A szellemidézést szélesvásznú kiadásban, sztereó magyar és DD5.1-es angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében követhetjük nyomon, s ha bírjuk gyomorral, akkor extraként megnézhetünk néhány kivágott jelenetet is.

forrás: www.dvdextra.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr284837665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_98912 2009.11.25. 22:14:20

Szia Nagyon érdekelne engem, hogy hogyan tudtad megcsinálni azt, hogy a két oldalsó dísz fixen áll görgetés közben. Ha van rá módod légyszíves adjál tanácsot ezzel kapcsolatban. Elérhetőségeim a http://screaming.freeblog.hu -n Megtalálod. Köszi

Ismeretlen_98912 2009.11.26. 20:46:50

Köszönöm, hogy reagáltál.

Ismeretlen_111223 2009.11.26. 21:06:34

igazán nincs mit :) sajnos sokat nem tudtam segíteni :S én sem értek hozzá ...
süti beállítások módosítása