Stúdió: EuropaCorp
Bemutató: 2009. december 10.
Hazai mozipremier: 2009. december 03.
Rendezte: Luc Besson
Írta: Luc Besson, Céline Garcia
Szereplők: Penny Balfour, Freddie Highmore, Mia Farrow, Robert Stanton


Hivatalos tartalom:  Arthur már nagy izgalommal várja a nagy nap éjszakáját, mikor a hold a 10. körbe ér s ő még egyszer, utoljára visszatérhet a villangók országába, hogy találkozzon Holdviola hercegnővel. Tiszteletére barátai, a villangók, hatalmas fogadással készülnek, a kis hercegnő is felöltötte már rózsaszirom ruháját. De Arthur édesapja mit sem törődve ezzel a rég várt eseménnyel előbb szeretne hazautazni a nagyinál töltött vakációról. Mikor már épp indulnának egy pók Arthur kezébe tesz egy rizsszemet, melybe SOS jeleket karcoltak. Kétség sem férhet hozzá, Holdviola hercegnő bajban van! Arthur gondolkodás nélkül rohan a segítségére sietni. Még ha ez azt is jelenti, hogy várhatóan veszélyes útra kell lépnie, át kell vergődnie Max akadályain, meg kell ütköznie Kröb, a hét királyság zsarnokának csapataival, s hogy megmentse Tátombák bőrét patkányokkal, békákkal és szőrös pókokkal kell szembenéznie....
Azonban a legnagyobb meglepetés akkor éri Arthurt, mikor rájön, hogy a villangók országából senki sem küldött neki segélykérő üzenetet. De akkor mégis, ki csalhatta oda ilyen agyafúrt trükkel a mi kis hősünket?

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr774837574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.08. 14:17:26

Az első rész tetszett, szóval tuti meg fogom lesni a folytatást.

Ismeretlen_111223 2009.11.08. 14:28:19

én anno többször neki láttam megnézni, de soha sem sikerült megnéznem :D
süti beállítások módosítása