Tiszta napfény (Sunshine Cleaning)(2009)


Stúdió: Overture Films
Bemutató: 2009. március 13.
Hazai premier: 2009. november 12.
Rendezte: Christine Jeffs
Írta: Megan Holley
Szereplők: Amy Adams, Emily Blunt, Alan Arkin, Steve Zahn, Mary Lynn Rajskub, Clifton Collins Jr., Jason Spevack
Genre: Comedy

Hivatalos tartalom:  Rose, a középiskolai pompom-lányok csapatkapitánya egy nap arra ébred, hogy harmincas éveire gyerekét egyedül nevelő anya és takarítónő lett belőle, aki egy házasember szeretője. Húga, Norah otthon lóg apjánál, aki botcsinálta üzletemberként még mindig a nagy dobáson gondolkodik. Hogy problémás kisfiát magániskolába írathassa, Rose sajátos vállalkozásba kezd húgával: bűntények helyszínein vállalnak takarítást a gyors pénz reményében. Percek alatt könyékig merülnek a halálesetekbe, öngyilkosságokba, és hasonlóan szaftos ügyekbe. Miközben fura üzletüket építgetik, Rose és Norah lassan megnyílik egymás előtt, és elkezdik tisztába tenni saját életüket.

A család kicsi kincse producereinek fanyar, mégis szívmelengető vígjátékában Amy Adams (Miss Pettigrew nagy napja) és Emily Blunt (Szerelmem nyara, Az ördög Pradát visel) keltik életre nagy átéléssel a nővéreket, Christine Jeffs (Sylvia) rendezésében.

Hivatalos honlapja

DVD MEGJELENÉS: 2010. február 11.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr514837535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása