Stúdió: Universal Pictures
Amerikai premier: 2009. december 25.
Hazai premier : december 24.
Írta és rendezte: Nancy Meyers
Szereplők: Meryl Streep, Steve Martin, Alec Baldwin, John Krasinski, Lake Bell

Hivatalos tartalom:  Jane három felnőtt gyerek anyja és egy jól menő pékség és étterem tulajdonosa Santa Barbarában. Egy tíz éves válás után baráti a viszonya az ex-férjével, az ügyvéd Jake-kel. Ám amikor Jane és Jake elutaznak a fiuk diplomaosztójára, a helyzet elkezd bonyolódni. Egy ártatlan közös étkezés elképzelhetetlen fordulatot vesz - affér lesz belőle. És mivel Jake-nek már van egy új felesége, a sokkal fiatalabb Agness, így most Jane lesz a másik nő… Ebbe a már amúgy is zűrös románcba csöppen bele az építész Adam, aki maga is a saját válásából próbál kigyógyulni. Beleszeret Jane-be, de hamar ráeszmél, hogy egy szerelmi háromszögbe került…
Nancy Meyers (Holiday, Minden végzet nehéz, Mi kell a nőnek) új romantikus vígjátéka parádés szereposztással és pazar poénokkal kényezteti a műfaj kedvelőit.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr634837484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása