Leonardo Dicaprio a japánokkal szövetkezik
Ritka eset, hogy egy regényből egyszerre film és képregény is készül, de a Viharsziget esetében ez a helyzet. Dennis Lehane magyarul is olvasható bestselleréből Martin Scorsese készített filmet Leonardo Dicaprio főszereplésével, és a bemutató előtt pár héttel megjelenik a képregény változat is, a legendás japán mangakiadó, a Tokyopop gondozásában. Mindez azért érdekes, mert Dicaprio produkciós cége, az Appian Way már megvásárolta két klasszikus manga, az Akira és a Ninja megfilmesítési jogait, és az újabb japán szál arra utal, hogy Leo Ázsiára veti vigyázó szemeit.
A Viharsziget egy FBI-ügynökről szól (Dicaprio), aki egy őrült bűnözőket fogva tartó elmegyógyintézetben nyomoz, mert az egyik ápolt megmagyarázhatatlan módon eltűnt a bezárt cellából. A helyzetet fokozza, hogy hurrikán támad a szigetre, és az elmehunytaknak pont ekkor jut eszébe, hogy tömegesen kitörnek az erődszerű intézetből.
(Shutter Island hazai bemutató: 2010. február) UIP-Duna

Gwyneth Paltrow nem játszik gyerekfilmben
Gwyneth Paltrow Sok sztár azért vállal el bizonyos szerepeket, hogy örömet szerezzen a gyerekeinek, Gwyneth Paltrow azonban nem ilyen. - Otthon mindent megkapnak, amit csak nyújtani tudok nekik, a film ezért legyen csak az enyém - mondja a színésznő, aki az ötéves Apple és a hároméves Moses anyukája. - A kicsik miatt évente csak egy szerepet vállalok, ez pár hetes munka, ilyenkor teljesen átváltozom valaki mássá. Az sem érdekel, ha nagyon korhatáros a film, az a lényeg, hogy a játék öröme magával ragadjon. Majd ha Alma és Moses nagyobbak lesznek, élvezhetik a komoly filmjeimet, addig nézzék a Shreket.
Gwyneth Paltrow legközelebb a Vasember 2-ben lesz látható, ahol ismét a szuperhős titkárnőjét alakítja. Nem hajlandó elárulni, vajon Pepper Potts összejön-e főnökével. – Nyilvánvaló, hogy Miss Potts régóta szerelmes Tony Starkba, különben már évekkel ezelőtt otthagyta volna, mert elég nehéz eset – mondja Gwyneth. – Annyit elárulhatok, hogy a folytatásban sokkal nagyobb közöttük az erotikus feszültség, mint korábban, mert színre lép a Fekete Özvegy, akit Scarlett Johansson alakít, és kinyújtja csápjait a Vasember felé. Azt már nem mondhatom meg, hogy ez a helyzet kihozza-e a vadállatot Pepper Pottsból.

(Iron Man 2 - hazai bemutató: 2010. április) UIP-Duna

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr364837442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása