Halloween II mozgó poszter

Címkék: horror

2009.08.28. 14:40

Ma mutatják be az USA -ban a Halloween II -t, amihez a mostanában nagyon elterjedt mozgó poszter is megérkezett. 

Hivatalos tartalom:  A Rob Zombie-féle Halloween második része ott folytatódik, ahol az előző rész befejeződött. Laurie kórházba kerül, miután feltehetően megölte azt az embert, aki sokak haláláért felelős Haddonfieldben. A vizit azonban igen rövidre sikerül, mivel a nagyon is élő Michael újra felbukkan, hogy megtalálja húgát, és brutálisan meggyilkol mindenkit a kórházban. Laurie túléli a borzalmas Halloween-mészárlást, Michael pedig eltűnik. A lányt a tragédia még sokáig kísérti, de igyekszik túltenni magát a sötét eseményeken, próbál felejteni. Ám a halottnak hitt, de nagyon is élő Michael Myers más terveket forgat fejében, ahogy közeledik a vérengzés évfordulója. Még egyszer, utoljára visszatér Haddonfieldbe olyan családegyesítő tervvel, amit Laurie soha nem fog elfelejteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr604837250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_118747 2009.08.29. 09:54:59

A filmet nem szeretem..de ez a mozgó poszter állat! :D

Ismeretlen_111223 2009.08.29. 10:14:15

óóó, én már alig várom hogy megnézzem :D aztán remélem, hogy nem lesz csalódás. nekem igazából az nem tetszik a poszterben, hogy ezt már láthattuk, csak nem mozgott. lehet túl nagyok az igényeim.. :D
süti beállítások módosítása