2009.08.20. 00:43

A mai napon mutatják be a hazai mozik, az igaz történeten alapuló Kísértetjárás Connecticutban (The Haunting in Connecticut) című horrort. Az amerikai premier még március 27 -én volt. 

jelenleg így áll --> 5.8/10  7,568 szavazattal

Hivatalos tartalom:  Az 1987-es megtörtént eseményeken alapuló rémisztő horror egy mit sem sejtő amerikai család természetfeletti, sötét erőkkel való találkozását tárja elénk. Amikor a Campbell család Connecticut állam egyik távol eső részébe költözik, hamar rá kell jönniük, hogy a bájos, viktoriánus otthonuknak igencsak nyugtalanító a múltja. Nem csak az bizarr, hogy a ház egykoron ravatalozó volt, de ráadásul a néhai tulajdonos látnok fia Johan (Erik J. Berg), ijesztő szeánszokon segítette át a másvilágra a ház vendégeit, démoni hírnökként szolgálva a spirituális lényeket, szellemeket. Borzalmas veszély közeleg, amikor a halottakkal kommunikáló Johan visszatér, és az ártatlan és gyanútlan családot ez eddig ismeretlen, borzasztó kísértéssel sújtja.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr124837197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása