Stúdió: Millenium Films
Rendezte: Mimi Leder
Írta: Ted Humphrey, Reuben Leder
Bemutató: 2009. április 17.
Hazai premier: - CSAK DVD MEGJELENÉS!
DVD megjelenés: 2009. szeptember 15.
Gyártó stúdió: Ablo
Szereplők: Morgan Freeman, Antonio Banderas, Radha Mitchell, Katie Chonacas

Hivatalos honlapja ismeretlen
IMDb
jelenleg így áll -->  szavazattal

Hivatalos DVD tartalom:  Keith Ripley (Morgan Freeman), a tapasztalt mestertolvaj mindig betartja, amit a Kód, azaz a tolvajok íratlan szabálygyűjteménye előír: végezd el a melót, fedezd a társad, ne bízd el magad és soha ne paktálj le a zsarukkal. Sajnos egykori partnere félvállról vette a fentieket és kitálalt a zsaruknak, ez pedig az életébe került. Az orosz maffia ugyanis nem viccel, és most Keithen a sor, hacsak nem hajtja végre élete legnagyobb dobását, melynek célja: megszerezni a felbecsülhetetlen értékű, utolsó két Fabergé-tojást.
Az izgalmas és szórakoztatóan csavaros krimi főszerepeiben olyan sztárokat láthatunk, mint az Oscar®-díjas* Morgan Freeman, valamint Antonio Banderas (Desperado) és Radha Mitchell (Silent Hill – A halott város).


A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr364837132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása