A Warner Bros. Pictures szeptember 11 -én mutatja be, Dominic Sena rendezésében, a Whiteout című akció/thriller -t. A filmet írta Jon Hoeber, Erich Hoeber, Chad Hayes és Carey W. Hayes. Főbb szerepekben Kate Beckinsale, Gabriel Macht, Columbus Short, Alex O'Loughlin, Shawn Doyle és Tom Skerritt.

Update!

A magyar mozikban október 15-étől láthatjuk.

Hivatalos tartalom: Az Antarktiszon csupán egyetlen rendőr dolgozik, és most a kontinens első gyilkossági ügyét kell megoldania. Carrie Stetko (Kate Beckinsale) azt már megszokta, hogy ahányszor kilép az ajtón, veszélyben az élete: de mostantól nem a természet az egyetlen ellensége. A tudósok egy hullát találnak a végtelen jégmezőn, távol a kutatóállomástól. A rendőrnő segítségére érkezik az ENSZ különleges ügynöke (Gabriel Macht), de közös munkájuk csupán újabb és egyre érthetetlenebb titkokat tár fel, melyek mélyén egy hatvan évvel ezelőtti bűntény lapul. Három nap múlva leszáll a féléves éjszaka. A kutatóállomások legénysége a távozásra készül. A közelgő sötétséggel együtt a gyilkos is egyre közelebb kerül Carrie-hez, aki a fogyó fénnyel versenyt futva próbálja összerakni a szilánkokat… és túlélni a vérfagyasztó kalandot.

Hivatalos honlapja
IMDb


A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr344837126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_118747 2009.08.09. 21:07:01

érdekes film lesz, egy ötös listán kb 4 -est adnék rá...Kate Backinsale-t viszont naggyon bírom... :D

Ismeretlen_111223 2009.08.09. 21:16:34

nekem az előzetese alapján egy erős közepes, de meglátjuk!

Ismeretlen_118747 2009.08.10. 07:51:11

igen-igen...Kate Backinsale pedig egy erős 5 - ös. :D
süti beállítások módosítása