http://www.traileraddict.com/content/warner-bros-pictures/gran_torino.jpg


Stúdió: Warner Bros Pictures
Bemutató: 2008. december 17.
Hazai premier: 2009. április 16.
DVD megjelenés: 2009. augusztus 25.
Rendezte: Clint Eastwood
Írta: Nick Schenk
Szereplők: Clint Eastwood, Brian Haley, Bee Vang

Hivatalos honlapja
IMDb

jelenleg így áll -- > 8.4/10   83,324 szavazattal

Hivatalos DVD tartalom:  A koreai veterán és nyugalmazott autószerelő Walt Kowalski egyáltalán nem elégedett azzal, ahogyan az élete és kertvárosi lakókörnyezete alakult az utóbbi időben. Különösen bosszantja, hogy a közvetlen szomszédságába délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek. Az események furcsa összjátéka folytán azonban a mogorva, magának való Walt kénytelen a hmong család védelmére kelni egy agresszív helyi banda erőszakos támadásaival szemben.
A Millió dolláros bébi óta Eastwood most először dolgozott a kamera mindkét oldalán, és Walt Kowalski szerepében a többszörös Oscar®-díjas színész-rendezőtől húsbavágóan őszinte, egy egész élet tapasztalatait magába sűrítő „elsőrangú, hamisítatlan Eastwood-alakítást láthatunk.” (Peter Travers, Rolling Stone).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr514837146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása