Stúdió: 20th Century Fox
Bemutató: 2009. május 19.
Hazai premier: - CSAK DVD MEGJELENÉS!
DVD megjelenés: 2009. szeptember 03.
Forgalmazza: Budapest Film
Írta és rendezte: Jeff King
Szereplők: Steven Seagal, Laura Mennell, Dan Payne, Holly Eglington, Aleks Paunovic, Mike Dopud, Inna Korobkina

IMDb
jelenleg így áll --> 5.2/10  1240 szavazattal


Hivatalos tartalom:  Töltények, vér, holttestek. A nemzetközi akció szuperhős Steven Seagal (Ölve vagy halva, Törvényre törve, Úszó erőd) visszatért… bosszúra szomjazva. A Gyilkosságba hajszolva egy lebilincselő, akciódús bűnügyi történet, ami Seagal halálos szakértelmét hajsználja ki egy hírhedt bűnszervezettel szemben.

Ruslan Drachev (Seagal) egykor nagy tiszteletnek örvendő végrehajtó volt egy new yorki székhelyű orosz szervezetnél. Évekkel ezelőtt szakított alvilági életvitelével, hogy békés karriert folytathasson mint regényíró.

Egy nap brutális támadás éri lányát (aki jegyben járt egy könyörtelen orosz riválisa fiával), így Ruslan visszatér vészjósló múltja sebezhető pontjához, hogy fényt derítsen az ügyre...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr944837116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

altair 2009.09.27. 02:00:19

Hosszú idő után végre egy jó Seagal mozi !!
süti beállítások módosítása