Az üresfejű (2008) (Meet Dave)

Címkék: vígjáték

2009.07.11. 19:59



Írta: Rob Greenberg, Bill Corbett
Rendezte: Brian Robbins
Stúdió: 20th Century Fox
Bemutató: 2008. július 11.
Hazai premier:  2008. augusztus 14. Forgalmazza: InterCom
Szereplők: Eddie Murphy, Elizabeth Banks, Gabrielle Union, Ed Helms, Judah Friedlander, Pat Kilbane

IMDb
jelenleg így áll --> 4.7/10   10,842 szavazattal

Hivatalos tartalom: 
Bolygója pusztulni fog? A megoldás egyszerű: űrhajót kell indítani a legközelebbi civilizált világba. Az már egyéni kezdeményezőkészség és ravaszság dolga, hogy ezúttal a haldokló égitest apró lakói egy extra ravasz trükkhöz folyamodnak; intergalaktikus járművüket éppen olyan alakúra építik, amilyenek úti céljuk értelmes (?) lényei: két kezük és két lábuk van, néha még bajuszuk is.
A Central Parkban földbe csapódó tűzgömbből sértetlenül kilép Dave (Eddie Murhpy), a messze földről jött mentőhajó; belsejében csapatnyi miniméretű hős asztronauta: minden „testrész” irányítását más végzi. A mindenre elszánt kapitány (Eddie Murphy) Manhattan sűrűjébe vezeti a gépet, segítségével beépül egy bennszülött családba, és… szerelmes lesz.
Attól kezdve az űrhajó irányíthatatlanná válik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr874837079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása