http://petruss20.freeblog.hu/files/bw.png 

Stúdió: 20th Century Fox
Bemutató: 2009. január 09.
Hazai premier: 2009. január 29.
Rendezte: Gary Winick
Írta: June Diane Raphael, Casey Wilson, Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith
Szereplők: Anne Hathaway, Kate Hudson, Candice Bergen, Kristen Johnston, Bryan Greenberg, Steve Howey, Chris Pratt, Michael Arden, John Pankow, Paul Scheer

IMDb
jelenleg így áll --> 5.0/10   9,721 szavazattal

 

Hivatalos tartalom:  Ha két lány ennyire jóban van, az már gyanús. Emma (Anne Hathaway) és Liv (Kate Hudson) gyerekkoruk óta elválaszthatatlanok. Nincs titkuk egymás előtt, de nem is nagyon lehetne: úgyis mindig ugyanazt gondolják, és mindenről ugyanaz jut eszükbe. Az esküvőről például az, hogy csak akkor tökéletes, ha júniusban kerül rá sor, méghozzá a Plaza Hotelben. Persze nagyjából egyszerre kérik meg a kezüket, persze egyszerre mondanak igent, és persze egyszerre választják ki a lagzi helyszínét. Sajnos ugyanazt, ugyanarra a napra. És attól kezdve a barátnőség a legkegyetlenebb, leggátlástalanabb és legbosszúszomjasabb háborúvá válik: a két lány minden eszközt bevet és semmitől sem riad vissza, hogy tönkre tegye a másik lakodalmát. Az elcsúfított esküvői ruhák, átprogramozott szoláriumok, elcserélt hajfestékek csak a kezdetet jelzik: a csajok háborújában nincs kegyelem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr74837004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása