Stúdió: Pixar Disney
Rendezte: Brad Bird, Jan Pinkava
Írta: Brad Bird, Jan Pinkava, Jim Capobianco, Brad Bird, Emily Cook, Kathy Greenberg
Bemutató: 2007. június 29.
Hazai premier: 2007. augusztus 02.
Szinkronhangok: Patton Oswalt, Ian Holm, Lou Romano, Brian Dennehy, Peter Sohn, Peter O'Toole, Brad Garrett, Janeane Garofalo, Will Arnett, James Remar, John Ratzenberger, Teddy Newton

IMDb
jelenleg így áll --> 8.2/10   108,237 szavazattal

Hivatalos honlapja

Hivatalos tartalom: Mit tehet egy gourmand patkány, ha azzal áldotta meg a sors, hogy ínyencnek született? A Pixar új animációs filmje, a L’ecsó erre keresi a választ. Remy rágcsálóként válik finomságfüggővé, és mi másra is vágyhatna egy ínyenc a jó konyha őshazájában, Párizsban, mint, hogy francia mesterszakács legyen? Ám egy patkány számára mindez összeegyeztethetetlennek tűnik a családi élet szemétben turkálásaival, és a csatornaléttel, főleg egy olyan társadalomban, ahol mindenki irtózik a rágcsálóktól. A sors azonban mindezt másképp gondolja, és Remy ideális helyre költözik ahhoz, hogy időnként belógjon szakácspéldaképe, Auguste Gusteau éttermének parádés konyhájába. Hősünk kulináris élvezetek iránti rajongása számtalan kalandba sodorja őt, melyek egész Párizs gasztronómiai világát a feje tetejére állítják. Remy-nek választania kell régi és új élete között, sok újat tanul a barátságról, a családról és arról, hogy az életben nincs más választása, mint elfogadni magát annak, aki: egy patkány, aki szakács akar lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr864837047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása