http://petruss20.freeblog.hu/files/kfp.png

Stúdió: DreamWorks Animation
Rendezte: John Stevenson, Mark Osborne
Írta: Dan Harmon, Rob Schrab
Bemutató: 2008. június 06.
Hazai premier: 2008. július 03.
Szinkronhangok: Jack Black, Angelina Jolie, Lucy Liu, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Ian McShane, Seth Rogen

IMDb
jelenleg így áll --> 7.7/10   56,826 szavazattal
Hivatalos honlapja

Hivatalos tartalom:
A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó...ami nem éppen előny, ha az ember - vagyis panda - a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung fu világába, és együtt gyakorolhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel - Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal - gurujuk, Shifu mester vezetésével.
Nem is sejtik, hogy a bosszúszomjas és alattomos hóleopárd, Tai Lung már útban van feléjük, és Pónak kell mindenkit megvédenie a közeledő veszélytől. Valóra tudja váltani álmát, és kung fu hős lesz belőle? Po teljes szívével - és terjedelmével - a feladat megoldásán fáradozik, és végül rájön, hogy leggyengébb pontjai lesznek a legnagyobb erényei.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr924837053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása