Hírek röviden 09. 25.

Címkék: hírek röviden

2015.09.25. 16:51

  • Talán kevesen gondolnák, de C-3PO és R2-D2 "megformálói, vagyis Anthony Daniels és Kenny Baker ki nem állhatják egymást. A viszályuk még réges régen kezdődött, de nem egy messzi-messzi galaxisban, hanem az Új remény forgatásán, ahol Baker egyszer ráköszönt Danielsre, aki elfordult, és csak annyit felelt, hogy épp beszélget valakivel. Daniels egyébként másokkal sem kedves, Mark Hamillel kapcsolatban nemrég annyit mondott egy interjúban, hogy az eredeti trilógia forgatásán még egy jóképű fiatalember volt, mára azonban elég rendesen megcsúnyult. A színész azt is megjegyezte, hogy rendkívül unalmas volt az a három nap A jedi visszatér forgatásán, amikor Leia hercegnő aranybikinis jeleneteit vették fel, ugyanis Carrie Fisher nagyon kényelmetlenül érezte magát a ruhában, de mivel igazi profi, nem panaszkodott.
  • Matt Damon elárulta, hogy bár Jason Bourne visszanyerte az emlékezetét, a Bourne 5-ben is tovább keresi a válaszokat.
  • Hugh Jackman szerint a Wolverine 3-ban egyfajta apa-fiú kapcsolat lesz Xavier professzor és Logan között. Mint ismeretes, Jackman utoljára bújik a karakter bőrébe, és azt mondta, szerinte Tom Hardy remek választás lenne az utódjának.
  • Laurie MacDonald, az élőszereplős Barbie film producere szerint a mozi a feministák tetszését is elnyeri majd, hiszen a Barbie volt az első olyan játék, amely megmutatta, hogy egy nő is lehet független, és bármilyen karriert kiépíthet. Diablo Cody egyébként két-három héten belül elkészül a forgatókönyvvel.
  • Chad Stahelski egyedül rendezi majd a John Wick 2-t, David Leitch csak executive producerként lesz jelen.
  • Jason Momoa szerint Aquaman jelmeze nagyon hasonlít az eredeti narancssárga-zöld ruhához.
  • Walter Parkes és Laurie MacDonald produceri felügyeletével elkészül a Men in Black rebootja, melyben Will Smith nem lesz érintett.
  • Érdekes nyilatkozatot adott Tom Hiddleston, amelyben arra tett utalásokat, hogy nem ragaszkodik hozzá, hogy többször is Loki bőrébe bújjon, mert nem szeretné magát ismételni, és abban sem biztos, hogy a nézők egyáltalán örülnének-e neki, ha ismét felbukkanna.
  • Paul Feig tegnap a Twitteren akadt ki, és sorra vett jó néhány utálkozót, akik a Szellemirtók rebootot, vagy magát a rendezőt szidták, és hasonló stílusban válaszolt egy-egy tweetjükre.
  • Az Alien: Paradise Lost címet kapta a Proemetheus 2, amellyel Ridley Scott John Milton: Elveszett Paradicsom című versére utal.
  • Drew Goddard szerint nem teljesen halott a Sinister Six film, de nem tudja, mikor lesz bármi is belőle.
  • Wesley Snipes szerint van rá esély, hogy Penge és a Bosszúállók útjai valamikor keresztezzék egymást.
  • Clint Eastwood állítólag a 91 éves Doris Dayt szeretné megszerezni a következő filmje egyik szerepére.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr747827592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása