Öt loteria kártya érkezett a Denis Villeneuve rendezésében készült SICARIO – A BÉRGYILKOS-hoz (16E), amelyeket a tradícionális mexikói játék, a loteria ihletett. A játékban minden kártyának van neve és száma, és hasonlóan játsszák, mint az amerikai bingót, csak itt a számok helyett a képek a mérvadóak.

A Taylor Sheridan forgatókönye alapján készült Sicario – A bérgyilkos-ban Emily Blunt (a kártyája szerint: katona) egy FBI ügynököt alakít, akit felkérnek, segédkezzen egy titkos akcióban, amit a Mexikóban és az USA területén is ténykedő hírhedt drogbáró elfogására indítanak. A Benicio Del Toro által játszott kolumbiai bérgyilkos (a kártyája szerint: halál) és a Josh Brolin által megformált Matt Graver különleges ügynök (kártyája szerint: pók)) vezeti az egységet, amely Ciudad Juarez felé veszi az irányt.

Denis Villeneuve kanadai rendező a Fogságban és A felperzselt föld című filmjeivel megmutatta, mennyire érzékenyen és egyedien közelít meg egy-egy történetet. Ezúttal egy olyan valós és kegyetlen világot állít a középpontba, ahol a drogcsempészet, a terrorizmus és a korrupció mindennapos dolog. Itt bárkiből lehet gyilkos vagy áldozat. Villeneuve újra a 12 Oscar-díjra jelölt operatőrrel, Roger Deakinsszal dolgozott együtt, aki erőteljes képeivel hihetetlenül feszült atmoszférát teremt; Jóhann Jóhannson izlandi zeneszerző zenéje pedig a legkeményebb jeleneteknél üt a legnagyobbat. A Sicario – A bérgyilkos tervezett hazai bemutatója: október.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr747605678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása