Miután felfedezik, hogy „Elfajzottak” – olyan emberek, akik nem illeszkednek be az öt társadalmi minősítésbe, vagy „frakcióba” – Tris (Shailene Woodley) és Négyes (Theo James) elmenekülnek Jeanine (Kate Winslet), a hataloméhes Műveltek (Erudite) frakcióvezetője elől. Miközben az áruló Bátrak (Dauntless) csapatai Jeanine parancsára Elfajzottak után portyáznak a disztópikus Chicago romjai között, Tris és Négyes átkutatják az egész várost remélve, hogy szövetségesekre találnak a többi frakció, a Barátságosak (Amity), az Őszinték (Candor), az Önfeláldozók (Abnegation) és a Bátrak (Dauntless), valamint a lázadó és elszegényedett tömegű „Csoport nélküliek” (Factionless) között. Bár Trisnek a szíve szakad meg és a bűntudat is sújtja családtagjai és barátai erőszakos halála miatt, megpróbálja kiderteni a titkot amit szülei az életük árán védtek – a titkot, ami megmagyarázná, hogy Jeanine miért akarja őt bármi áron elkapni. Miközben kétségbeesetten próbálja elkerülni, hogy mégtöbb fájdalmat okozzon szeretteinek, Trisnek a legsötétebb félelmeivel kell megbírkóznia egy sor majdnem lehetetlen kihívás során ahhoz, hogy feltárja az igazságot a múltról, és végső soron a világuk jövőjéről.

bbm_insurgent_final_movie_pack_cc_hd_1080x1920px.jpg

A futurisztikus akció-kalandfilmet Atlantában forgatták, „A beavatott-sorozat: A lázadó” rendezője Robert Schwentke, a forgatókönyvet Brian Duffield és az Oscar-díjas Akiva Goldsman és Mark Bomback írták Veronica Roth azonos című regénye alapján. A főszerepekben Golden Globe Díjra® jelölt Shailene Woodley, Theo James és az Oscar-díjas Kate Winslet. Oscar-díjas Octavia Spencer, Oscar-jelölt Naomi Watts valamint Daniel Dae Kim csatlakoztak a visszatérő szereplőtagokhoz, mint Jai Courtney, Ray Stevenson, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Maggie Q, és Mekhi Phifer. Új fiatalok is csatlaktoztak, mint például Emjay Anthony, Keiynan Lonsdale, Rosa Salazar, Suki Waterhouse és Jonny Weston is.

A film producerei Douglas Wick és Lucy Fisher a Red Wagon Entertainment-től, valamint Pouya Shahbazian. A főproducerek Todd Lieberman és David Hoberman a Mandeville Films zászlaja alatt, valamint Neil Burger és Barry Waldman. Roth mint főproducerként is részt vállalt a filmben. Az operatőr Florian Ballhaus („A könyvtolvaj” - The Book Thief, RED). A látványtervező Alec Hammond (Non-Stop, RED), a jelmeztervező pedig Louise Mingenbach („Superman visszatér” - Superman Returns, „X-Men: Az eljövendő múlt napjai” - X-Men: Days of Future Past). A zenéjét Joseph Trapanese („Transformers: A kihalás kora” - Transformers: Age of Extinction, „Feledés” - Oblivion) szerezte. A hangmérnök Randall Poster. A másodlagos rendező és vizuális effektek felügyelője: James Madigan (Iron Man 2, RED). Társproducerek voltak Veronica Roth, John Wildermuth és Charlie Morrison. A szereposztási igazgatók Mary Vernieu, CSA és a Venus Kanani, CSA.

A „Beavatott-sorozat: A lázadó” 2D-s, valamint digitálisan újra-masterelt változatban, Digitális 3D-ben, IMAX® 3D és RealD 3D kiadásokban 2015, március 20-án jelenik meg az amerikai mozikban.

insurgent_ver26_xxlg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr447251397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása