a Warcraft film főszereplői

2014.11.09. 20:05

2016. március 11-én debütál majd Duncan Jones Warcraft filmje, melyben Ben Foster, Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell, Rob Kazinsky, Dominic Cooper, Daniel Wu és Clancy Brown kapott szerepet.

Anduin Lothar (Travis Fimmel)

The lead protagonist for the Alliance, Lothar is a war hero who has sacrificed everything to keep the people of Azeroth safe.

King Llane Wrynn (Dominic Cooper)

King Llane is the leader of the Alliance city of Stormwind and a beacon of hope to its people in a time of darkness.

Medivh (Ben Foster)

Known as ‘the Guardian,’ Medivh is a mysterious and reclusive protector who wields formidable power.

Khadgar (Ben Schnetzer)

Khadgar is a gifted young mage, embarking on a daring search for the truth.

Lady Taria (Ruth Negga)

Taria is the royal Queen of Stormwind, King Llane’s great love and most trusted counsel.

Garona (Paula Patton)

Caught between the Alliance and the Horde, Garona is a strong-willed survivor who must decide where her true loyalty lies.

Durotan (Toby Kebbel)

The lead protagonist for the Horde, Durotan is the noble Chieftain of the Frostwolf Clan, battling to save his people and his family from extinction.

Orgrim (Rob Kazinsky)

Orgrim is Durotan’s right hand and a brave warrior destined to wield the Doomhammer: a weapon of orc legend.

Blackhand (Clancy Brown)

Known as ‘The Destroyer’, Blackhand is one of orc-kind’s most fearsome and titanic warchiefs.

Gul’Dan (Daniel Wu)

Gul’dan is a supreme orc ruler, fueled by a dark magic that even he cannot control.

1532113_291633334381312_425599564687179837_o.jpg

Négy hazai plakát és a legújabb előzetes A Madagaszkár pingvinjei (KNE) című DreamWorks animációhoz.

Színfalak mögötti videó Grégory Levasseur The Pyramid című found footage horrorjához.

 

A Disney Twitterén jelentették be, hogy a jövő karácsonykor érkező film címe Star Wars: The Force Awakens lesz.

tumblr_nemsi1cZpg1rwfctbo1_1280.jpg

Új előzetes és poszterek Rob Marshall (A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken, Kilenc, Egy gésa emlékiratai, Chicago) Into The Woods című filmjéhez.

Magyar plakátot kapott Tim Burton Big Eyes című életrajzi drámája, ami egy festőházaspár, Margaret és Walter Keane (Amy Addams és Christoph Waltz) igaz történetén alapul, akik az '50-es években váltak népszerűvé nagy szemű gyerekeket ábrázoló képeikkel.

BigEyes_DP_1080x1920.jpg

SpongyaBob Kockanadrág, a világ kedvenc tengerlakó puhánya a mi világunk partjaira lép eddigi leghősiesebb és legtérhatásúbb kalandjában.

Annie - Final Trailer

Címkék: előzetes Annie

2014.11.05. 19:19

Befutott a végső előzetes az Annie című musicaladaptációhoz.

10606084_914279791919803_7626827430354909800_n.png

Bryan Mills (LiamNeeson) volt CIA-ügynök számára a legfontosabb küldetés mindig is a családja védelme volt. Mikor már azt hitte, minden ellenségével leszámolt, és sötét múltja nem érheti utol, egy váratlan esemény teljesen felborítja addigi nyugodt életét. Volt feleségét holtan találja otthonában, és minden bizonyíték az ő bűnösségére utal.
Miközben a vérprofi Mills mindent bevet, hogy megtalálja és kiiktassa a valódi bűnösöket, a nyomába ered egy elszánt nyomozó (Forest Withaker), valamint a CIA és az FBI. De nemcsak az ő élete forog veszélyben: a lánya, Kim (MaggieGrace) is a kegyetlen gyilkosok célpontjává válik.
Az exügynök felforgatja egész Los Angelest, nem törődve semmivel és senkivel. Két cél lebeg a szeme előtt: biztonságban tudni a lányát, és végrehajtani a halálos ítéletet a brutális gyilkosok felett.

Taken3_B1_Online.jpg

Eredeti cím: Taken 3
Műfaj: thriller/akció
Rendezte:OlivierMegaton
Forgatókönyv:LucBesson, Robert Mark Kamen
Fényképezte: Eric Kress
Szereplők: LiamNeeson, MaggieGrace, Forest Withaker, FamkeJanssen, Dougray Scott
Bemutató dátum: 2015. január 8.
Előzetes korhatár-besorolás: 16 éven aluliak számára nem ajánlott
Szinkronizált

A megállíthatatlan, turbó fokozatba kapcsolt akciósorozat tovább száguld a hetedik résszel, melyben visszatér a vászonra Vin Diesel, Paul Walker és Dwayne Johnson, valamint újra csatlakozik hozzájuk Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky és Lucas Black. Új arcok is társulnak a szereplőgárdához, például Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey és Kurt Russell, valamint Jason Statham, aki az előző rész végén már letette névjegyét. Országos bemutató: 2015. április 2.

CHAPPIE Trailer

Címkék: előzetes poszter Chappie

2014.11.05. 18:58

Befutott Neill Blomkamp új filmjének előzetese, ami egy mesterséges intelligenciával rendelkező robotról szól, akit elrabol két gengszter. A filmet a Columbia Pictures (Sony) 2015. március 6-án mutatja be, Sharlto Copley, Dev Patel, Ninja and Yo-Landi Vi$$er, Jose Pablo Cantillo, Sigourney Weaver és Hugh Jackman főszereplésével.

1397263_302337246638583_6700215877977226051_o.jpg

Húsz év telt el Dumb és Dumber feltűnése óta, ám a két hős ez idő alatt egy cseppet sem változott – legalábbis ami az agyi kapacitásukat illeti.
Dumbkatatón állapotban, egy szanatóriumban múlatja az időt, mióta álmai asszonya elutasította,Dumbernek pedig sürgősen új vesére van szüksége. Mit ad isten, kiderül, hogy van egy felnőtt lánya – a tökéletes donor, akit már csak meg kell találnia.
Miután Dumb bevallja, hogy két évtizedig megjátszotta magát, és valójában kutya baja, a nyerő páros hatalmas lelkesedéssel veti bele magát a családegyesítésbe. És ha ők egyszer útra kelnek, kő kövön nem marad…
A hatalmas kasszasikert arató Dumb és Dumber: Dilibogyók rendezői, PETER FARRELLY és BOBBY FARRELLY valamint kreatív brigádjuk húsz évig rágódott a lehetséges folytatáson. A történet beérett, mint egy jó,büdössajt, és némi cibi-huzi után a két főszereplő, JIM CARREY és JEFF DANIELS is kötélnek állt.Az alpári páros idiótább és elszántabb, mint valaha –az eredmény pedig egy újabb kultikus klasszikus.

DnD_Online.jpg

Eredeti cím: Dumb and DumberTo
Műfaj: vígjáték
Rendezte:BobbyFarelly, Peter Farelly
Forgatókönyv: Sean Anders, Mike Cerrone, BobbyFarrelly, Peter Farelly,
John Morris, BennettYellin
Fényképezte: Matthew F. Leonetti

Szereplők: JimCarrey, JeffDaniels, LaurieHolden, Kathleen Turner,
RachelMelvin, RobRiggle, Paul Blackthorne

Bemutató dátum: 2014. december 11.
Szinkronizált
Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

A MINYONOK története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat – a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.

10686995_835000763188837_7256164348618183541_n.jpg

süti beállítások módosítása