A Vadregény több ismert mese modernizált “remixe”, amelyben számos történetszál keveredik a különféle szereplők kívánságainak és kalandjainak eredményével. Ez a humoros, szívmelengető musical olyan mesehősök történetét eleveníti fel, mint Hamupipőke (Anna Kendrick), Piroska (Lilla Crawford), Babszem Jankó (Daniel Huttlestone) és Aranyhaj (Mackenzie Mauzy) – mindezt egy pék (A hang ereje című zenés dráma főszereplője James Corden) és felesége (Emily Blunt) élete foglalja keretbe. Miután mindketten arra vágynak, hogy családot alapítsanak, találkoznak a titokzatos boszorkánnyal (Meryl Streep), aki átkot szór a fejükre. Hogy megtörjék az átkot, kalandos útra indulnak a sötét titkokat rejtő közeli erdőbe.

forumajanlo_sablon_2014_1070x400px_vadregeny_12v.jpg

A rendezői székben az Oscar-díjjal kitüntetett Chicago című musicalt is jegyző Rob Marshall ül, aki a A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című kalandfilmen is dolgozott. A zenés produkciókat a legendás zeneszerző, a nyolc Tony-díjjal, Grammy-, és Oscar-díjjal is kitüntetett Stephen Sondheim munkájára épül.

Vadregény (12)
amerikai
zenés film
feliratos
2D
Eredeti cím: Into the Woods
Besorolás: 12
Premier: 2015-01-01

Rendező:  Rob Marshall
Szereplők:  Anna KendrickMeryl StreepEmily BluntJohnny DeppChris PineLucy PunchJames Corden

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr576973033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása