Ex Machina - előzetes

Címkék: előzetes Ex Machina

2014.11.20. 15:19

Caleb 24 éves, és programozó a világ legnagyobb internetes cégénél. Megnyer egy versenyt, amelynek díja, hogy egy hetet tölthet egy privát hegyi nyaralóban, amely Nathannek, a cég vezérigazgatójának tulajdona. Ám amikor Caleb megérkezik a mindentől távol eső luxusházba, rájön, hogy tulajdonképpen egy különös és lenyűgöző kísérletben kell részt vennie: kapcsolatba kell lépnie a világ első igazi mesterséges intelligenciájával, amely egy gyönyörű robotlány testében lakik....
Az EX_MACHINA izgalmas pszicho-thriller egy szerelmi háromszögbe ágyazva. Olyan nagy témákat jár körül érdekfeszítően, mint a tudat, az érzelem, a szexualitás, az igazság és a hazugságok természete. Országos bemutató: 2015. április 30.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr686918773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása