MORTDECAI (BA) Trailer #2

Címkék: poszter Mortdecai

2014.11.12. 19:27

Ő a született gentleman. Elegáns, jó modorú, és mindig megőrzi a hidegvérét. Tommy Mortdecai (Johnny Depp), a nagyvilági műkereskedő vad orosz banditákkal, az angol titkosszolgálat embereivel, megdöbbentően hosszú lábú feleségével és néhány nemzetközi terroristával a nyomában is mindig az marad, aki volt.
Ezúttal azonban a szokásosnál is nagyobb szüksége van különleges képességeire. A tudomására jut, hogy egy lopott festmény hátoldalára jegyezték fel annak idején a titkos kódot, melynek segítségével hozzá lehet jutni a nácik elrabolt kincseihez.Elképesztő kalandokba keveredik – de ő természetesen arcrezzenés nélkül veti bele magát a legnagyobb őrületbe is. Fantasztikus szereplőgárdával előadott, angolosan bolondos akció-vígjáték!

1836599_591677040962064_8692622193207751113_o.jpg

Főszereplők: Johnny Depp, Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Jeff Goldblum, Oliver Platt, Olivia Munn, Aubrey Plaza. Fényképezte: Florian Hoffmeister. Látvány: James Merifield. Írta: Kyril Bonfiglioli, Craig Brown, Iric Aronson. Rendezte: David Koepp

Mozibemutató: 2015. január 22
Eredeti cím: Mortdecai
Színes amerikai film
Műfaj: akció / vígjáték
Gyártó: OddLot Entertainment, Lionsgate
Játékidő:
Korhatár: BA

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr346887099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása