A Dwayne Johnson főszereplésével forgatott akció-kalandfilm a mitikus hős történetét dolgozza fel, részben Steven Moore képregényéből építkezve. Herkules egy zsoldoshadsereg élén elindul, hogy véget vessen a Trákiában dúló véres polgárháborúnak. Félistenként földöntúli ereje segíti a harcban, azonban nem vetkőzheti le emberségét, amely egész életében kísérti. A legendás hérosznak útja során mitikus lényekkel is meg kell küzdenie. A további szerepekben olyan színészek tűnnek fel, mint a Golden Globe-díjjal kitüntetett Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Peter Mullan és az Oscar-díjra jelölt John Hurt.

Forumajanlo_sablon_2014_1070x400px_herkules.jpg
amerikai
akció-kalandfilm
feliratosszinkronizált
2D, 3D, IMAX 3D,
Eredeti cím: Hercules
Besorolás: 12E
Premier: 2014-07-24

Rendező:  Brett Ratner
Szereplők: Dwayne JohnsonIan McShaneRufus SewellJoseph FiennesPeter MullanJohn HurtIrina ShaykPalvin BarbaraIngrid Berdal

Hercules_B1_main_kicsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr346475901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása