Hírek röviden 06. 26.

Címkék: hírekröviden

2014.06.26. 14:06

  • James Gunn a Facebookon azt írta, hogy testvére, Sean, amellett, hogy eleinte Rocket Raccoon motion capture technikával történő megalkotásához szolgált alanyként, egy fontos gonosztevőt és több másik karaktert is alakít A galaxis őrzőiben.
  • Meg Ryan és Tom Hanks már többször is dolgoztak együtt, és most egy újabb együttműködésre kerül sor. A színésznő William Saroyan 1943-ban megjelent The Human Comedy című regényének adaptálásával debütál rendezőként, a film azonban nem a könyv címét viseli, hanem az Ithaca nevet kapta. A történet főhőse egy 14 éves táviratkihordó fiú, Homer, aki egymaga kénytelen gondoskodni megözvegyült édesanyjáról, nővéréről és négyéves öccséről, miután bátyjukat a frontvonalba küldik harcolni a II. világháború során. A filmben a Homer által kézbesített üzenetekből ismerhetjük meg, hogyan hat a világháború a családra és a város többi lakójára. Hanks csupán egy cameo erejéig tűnik fel Homer apjának szerepében. Sam Shepard, Jack Quaid és Melanie Griffith már korábban leszerződtek a filmhez.
  • Breck Eisner mégsem tudja megrendezni A karate kölyök 2-t, ugyanis a forgatás időpontja ütközik egyéb munkáival. Azt még nem tudni, ki veszi át a helyét, de a Sony két új írót is felbérelt Jeremiah Friedman és Nick Palmer személyében.
  • Shane Black azt mondta, hogy a Predator filmje nem reboot lesz, hanem sokkal inkább egy folytatásfilm, mellyel az a célja, hogy mélyebbre ásson és még jobban kiterjessze a franchise mitológiáját.
  • Leonardo DiCaprio után Tom Hardy és Will Poulter is szerepet kaptak Alejandro González Inárritu The Revenant című filmjében. A XIX. században játszódó történet egy Hugh Glass nevű szőrmekereskedőről szól, akit kirabolnak és sorsára hagynak, miután egy medve támadása után súlyosan megsérül. Csodával határos módon sikerül felépülnie, és elhatározza, hogy bosszút áll azokon, akik loptak tőle.
  • Ben Kingsley lesz Bagira a Disney A dzsungel könyve filmjében.
  • Casey Affleck Jack Reynort (Transformers: A kihalás kora) szemelte ki a Josh Hamilton életrajzi film főszerepére. Hamilton egy baseballjátokos, aki egy időben alkohol- és drogfüggő volt, ami miatt egyszer a játéktól is eltitkolták. Végül összeszedte magát, és 2008-ban mindenki felkapta a fejét kiváló teljesítményére. Szárnyalása nem állt meg: 2010-ben a liga legjobb játékosának választották. Jelenleg a Los Angeles Angels csapatát erősíti.
  • Dermot Mulroney leszerződött az Insidious 3-hoz.
  • Jason Sudiekis csatlakozott a korábban Loomis Fargo címen futó vígjátékhoz, mely jelenleg cím nélkül árválkodik. Korábban Kristen Wiig, Zach Galifianakis és Owen Wilson szerződtek le a filmhez, mely egy 20 millió dolláros rablás nem mindennapi igaz történetét meséli el.
  • Rooney Mara kapta az A House in the Sky című bestselleradaptáció főszerepét, melyet Amanda Lindhout és Sara Corbett írt Lindhout igaz története alapján. Amandát 2008-ban rabolta el egy szomáliai lázadó terroristacsoport, könyvében pedig mély őszinteséggel ír fogvatartói kegyetlenségéről, az őt ért kínzásokról és gondolatairól.
  • Akiva Goldsman fogja rendezni a Stephanie című horror-thrillert, melynek története egy fiatal lányról szól, aki szuperképességeket fejleszt ki magában. Élete azonban teljesen a feje tetejére áll, amikor egy nap megjelenik nála egy férfi és egy nő, akik azt állítják, hogy a szülei.
  • Elisabeth Moss, Luke Evans és James Purefoy leszerződtek a High-Rise-hoz, melyhez még korábban Jeremy Irons, Sienna Miller és Tom Hiddleston is aláírt. A történet egy luxus toronyházban játszódik, melynek előkelő lakói idővel klikkekre szakadnak és ez erőszakos összeütközésekhez vezet közöttük.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr946421593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása