Hírek röviden 06. 25.

Címkék: hírek röviden

2014.06.25. 13:59

  • Dean Israelite rendezheti a Háborús játékok remake-et, melyhez Arash Amel szállítja a forgatókönyvet.
  • George Lucas és felesége úgy döntöttek, Chicago lesz a tökéletes helyszín a Lucas Museum of Narrative Art számára, mely egy interaktív múzeum lesz, és várhatóan 2018-ban nyitja meg kapuit.
  • Ridley Scott ősszel kezdi forgatni a The Martiant Matt Damonnal a főszerepben, ami meglepő lehet, ugyanis azt lehetett feltételezni, hogy a rendező a Prometheus 2-nek lát neki, hogy 2016. március 4-én mozikba kerülhessen a folytatásfilm, de úgy tűnik, ennek forgatási munkálatai a jövő évre csúsznak. A The Martian alapját Andy Weir 2012-es, szerzői kiadásban megjelent könyve képezi, mely egy űrhajósról szól, aki egyedül a Marson reked.
  • A Tini nindzsa teknőcök előzetese kapcsán megindultak a találgatások, hogy Zúzót valójában nem is William Fitchner alakítja, hanem az eredeti Zúzó, Oroku Saki.
  • Tegnap, 98 éves korában elhunyt Eli Wallach.
  • Chris Hemsworth a minap Shane Black rendezővel találkozott a Doc Savage főszerepe kapcsán. A filmről már tavaly is lehetett hallani, és a Sony továbbra is bízik a projektben, de úgy hírlik, egyelőre még tisztázatlan néhány, a költségvetéssel kapcsolatos probléma.
  • Még egy kis Shane Black: ő rendezheti a 20th Century Foxnál készülő Predator rebootot.
  • Elképzelhető, hogy a sith boszorkányok és a mandaloriánok is feltűnnek a Csillagok háborúja VII-ben.
  • Tilda Swinton, Channing Tatum és Ralph Fiennes is leszerződtek a Hail Caesar című szuperprodukcióhoz.
  • A népszerű a cappella csapat, a Pentatonix szerepelni fog a Tökéletes hang 2-ben, és nem meglepő módon a Bellák egyik riválisát fogják alakítani. A PTX már végzett is a számukra mindössze egynapos forgatással. Beszélni nem fognak a filmben, de szerepük igen hangsúlyos lesz, és az egyik dalukat is hallhatjuk majd.
  • Dwayne Johnsonnak hangsúlyosabb szerepet szánnak a G.I. Joe 3-ban, melynek továbbra sincs rendezője, így még mindig nem tudni, ki lesz Jon M. Chu utódja.
  • Egyes hírek szerint a Mission: Impossible 5-öt a Brit Parlament épületében forgatnák, ami filmtörténeti jelentőségű esemény lenne, ugyanis még semmit nem forgattak itt.
  • Jessica Postigo (A végzet ereklyéi) fogja írni a Rick Yancey young adult horrorregénye alapján készülő The Monstrumologist forgatókönyvét. A könyv története 1888-ban játszódik, középpontjában pedig egy Pellinore Warthrop nevű orvos és asszisztense, Will Henry áll, akinek egyben a gyámja is. Warthrop különleges lények és szörnyetegek után kutat. A regénynek azóta további három folytatása jelent meg.
  • A Warner még négy éve szerezte meg a Ready Player One című videojátékos thriller megfilmesítési jogait, melynek alapját Ernest Cline regénye adja, aki az eredeti forgatókönyvet is szállította, ám ezt most Zak Penn újraírja. A történet főhőse egy Wade Watts nevű tinédzser, aki az Oasis nevű virtuális világba menekül, melynek lényege, hogy a felhasználók az áloméletüket élhetik benne. A játék tervezője halál előtt összeállít egy kincskereső jellegű játékot, melynek győztese elnyeri a cégét. Wade is benevez, ám nem is sejti, hogy olyan veszélyes erőkkel kell megküzdenie, melyek semmitől nem riadnak vissza annak érdekében, hogy megkaparintsák a vállalatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr926414829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása