Hírek röviden 06. 24.

Címkék: hírekröviden

2014.06.24. 14:08

  • Brad Fischer és James Vanderbilt, A Zodiákus producerei Blackout címmel készítenek thrillert Scott Andrew Selby A Serial Killer in Nazi Berlin című könyve alapján. A történet 1940 és 1941 között játszódik Berlinben, ahol az angolok éjszakai bombázásai miatt a vezetőség elrendelte, hogy esténként csupán a házfalakra festett foszforeszkáló festék, valamint a buszok és a vonatok fénye nyújthat világítást. Egy sorozatgyilkos ekkor szedi áldozatait, egy nyomozó pedig mindent megtesz, hogy elkapja őt.
  • Elképzelhető, hogy a Távozz tőlem, Sátán! után a Doctor Strange-en is együtt dolgozhat Scott Derrickson rendező és Édgar Ramírez. A színész ugyanis elmondta, hogy szóba került közöttük, hogy kap egy szerepet a képregényfilmben.
  • Harrison Ford még további hét héten keresztül nem dolgozhat a Csillagok háborúja VII forgatásán, melyet elképzelhető, hogy ezért teljes egészében felfüggesztenek, ami akár a 2015. december 18-i premierre is hatással lehet. A filmhez kapcsolódó hír, hogy állítólag egy rövid cameo erejéig Tom Cruise is felbukkan majd benne.
  • Jason Blum produceri segítségével készült el az elsőfilmes rendezőpáros, Chris Lofing és Travis Cluff Superstition című horrorja, melyről egyelőre csak annyit tudni, hogy talált felvételes és egy középiskolában játszódik.
  • Steven Soderbergh 13 részes antológiasorozatot készít a Starz számára a 2009-es Barátnő rendelésre című film alapján. Minden epizódban egy-egy luxusprostituáltat ismerhetünk meg, akiknek kapcsolata az ügyfelekkel jóval többről szól a szexnél.
  • Jared Letót megkeresték a Brilliance főszerepével, ő azonban nemet mondott rá. Egyes feltevések szerint azért, mert ő lesz Doctor Strange.
  • A Harley Davidson egy elektromos motorral áll elő, melyet a Bosszúállók: Ultron Korában is láthatunk majd.
  • A Splendid Mediánál vannak a Rambo filmek jogai, és szeretnék elkészíteni az ötödik részt, melynek főszerepét természetesen Sylvester Stallone alakítaná, akinek ezúttal egy mexikói kartellel kell majd szembenéznie.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr506410049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása