Hírek röviden 05.23.

Címkék: hírek röviden

2014.05.23. 13:47

  • Megvan az első Csillagok háborúja spin-off premierdátuma: 2016. december 16., a rendező pedig Gareth Edwards. Ez azonban nincs kihatással a Godzilla 2-re, a Legendary ugyanis bejelentette, hogy mindenképp Edwards vezényli le a folytatást.
  • Channing Tatum elmondta, hogy még nem teljesen fejezte be a tárgyalásokat a 20th Century Foxszal, de szinte biztosra vehető, hogy mindenben megállapodnak, és valóban ő lesz Gambit az X-Men: Apocalypse-ban.
  • A WWE és a Lionsgate hat közös akciófilmet tervez, melyekben pankrátorok és új színészek tűnnek fel.
  • A Focus Features csapott le a The Forest amerikai forgalmazási jogaira, melynek története David S. Goyertől származik, a thriller pedig Jason Zada rendezői bemutatkozása. A film egy fiatal nőről szól, aki minden figyelmeztetés ellenére belép egy titokzatos erdőbe, hogy megtalálja eltűnt ikertestvérét.
  • A Universal 2016. október 7-re tűzte ki a Monster High premierjét.
  • Mint ismeretes, Paul Walker sajnálatos halála miatt hónapokra leállt a Halálos iramban 7 forgatása, majd májusban folytatódott és vélhetően júliusban ér majd véget egy nagyszabású tömegjelenet felvételével, melyben több mint 600 statiszta vesz részt. A stúdió 200 millió dollárt szánt a filmre, csakhogy a nagy csúszás és néhány technológiai eszköz használata, mint például Paul Walker "pótlásának" megoldása a hiányzó jeleneteknél további 50 millióval növelte a kiadásokat, így a stúdió ennyit követel a biztosítótól, ami rekordösszegű kártérítést jelentene.
  • Hugh Jackman elmondta, hogy nagyon örülne neki, ha Wolverine feltűnne egy cameo erejéig a Deadpool filmben.
  • Alfonso Cuaronnal tárgyalnak, hogy rendezze meg A ragyogás előzményfilmet.
  • Egy új amerikai forgalmazó, a Saban Films csapott le Cannes-ban Tommy Lee Jones The Homesman című westernjére, melyben Meryl Streep, James Spader, Hilary Swank és Hailee Steinfeld is feltűnik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr806198174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása