A rossz rendőr is hasznos – ha tejfeles képű. A kopasz osztag tagjai különlegesek: olyan éretlenek, hogy feltűnés nélkül elvegyülhetnek a fiatalkorú bűnözők között.
Jenko (Channing Tatum) nem túl eszes, de legalább kemény, társa Schmidt (Jonah Hill) még pufi is. A véletlen úgy hozta, hogy agyatlan módszereikkel valahogy sikerült lebuktatniuk egy középiskolai kábítószer-bandát, így főnökük, Dickson kapitány (Ice Cube) új bevetésre küldi őket. A páros ezúttal egy nagyon gyanús főiskola felé veszi az irányt…

Az egyre népszerűbb Channing Tatum és generációja egyik legsikeresebb komikusa, Jonah Hill ismét összefog, hogy vegyítse az akciófilmet a vad humorral – természetesen az előző rész írói és rendezői segítségével.

Főszereplők: Channing Tatum, Jonah Hill, Wyatt Russell, Ice Cube. Operatőr: Barry Peterson. Látvány: Steve Saklad Írta: Michael Bacall, Oren Uziel. Rendezte: Phil Lord, Chris Miller


Mozibemutató: 2014. augusztus
Eredeti cím: 22 Jump Street
Színes amerikai film
Műfaj: akció / vígjáték
Gyártó: Sony Pictures
Játékidő:
Korhatár:12E

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr876199257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása