Hírek röviden 05.14.

Címkék: hírekröviden

2014.05.14. 13:17

  • Ridley Scott rendezheti a The Martiant, melynek főszerepére még korábban Matt Damon írt alá. A történet középpontjában egy űrhajós áll, aki a Marson reked, ahol megpróbál életben maradni.
  • Michael Fassbanderrel zajlanak tárgyalások, hogy vállalja el a The Light Between Oceans főszerepét, mely egy világítótorony őréről és feleségéről szól, akik úgy döntenek, felnevelnek egy magára hagyott kisbabát.
  • Az Orlandói The Wizarding World of Harry Potter élménypark egy új résszel bővül, mely az Escape from Gringotts nevet viseli. A bemutatóra egy rövidfilmet is forgat a Universal, melyben a főbb szereplőket ismét együtt láthatjuk, többek között Daniel Radcliffe-t, Emma Watsont, Rupert Grintet, Raplh Fiennest és Helena Bonham Cartert.
  • Még egy kis Harry Potter: a Legendás állatok és megfigyelésük első része 2016. november 18-án kerül a mozikba.
  • Tegnap kiderült, hogy valóban Channing Tatum lesz Gambit az X-Men: Apocalypse-ban, amely után egy saját filmet is kaphat a karakter.
  • Anthony Mackie aláírt Seht Rogen és Joseph Gordon-Levitt egyelőre cím nélküli vígjátékhoz, mely három gyerekkori barátról szól, akik minden évben összejönnek szenteste, hogy együtt bulizzanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr576163221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása