Még a szuperhősök sem tartják be az összes ígéretüket. Peter Parker (Andrew Garfield), aki vörös-kék pókruhájában üldözi a gonoszt a nagyvárosi utcákon megígérte szerelme haldokló apjának, hogy kerülni fogja a lányt (Emma Stone) – és így gondoskodik a biztonságáról.
Ám ez egyszer megszegi az ígéretét. Nem elég neki, hogy elkapjon minden bűnözőt, kevés a toronyházak fölötti, őrült tempójú száguldás és lendülés: Gwen nélkül már semmit sem ér az élete.
Lehet, hogy meg fogja bánni: egy új szupergonosz ellenfél, Electro (Jamie Foxx) felbukkanása ugyanis minden eddiginél nagyobb veszélybe sodorja – és a múltjából is újabb, tisztázatlan emlékek kísértik…

Az egyik legnépszerűbb, legszerethetőbb szuperhős újabb kalandja ismét vizuális orgia: fantasztikus tempójú,
hihetetlen hatású akciójelentek sora.

1966027_794141293946757_1007104554_o.jpg

Főszereplők: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Paul Giamatti, Sally Field, Felicity Jones. Zene: Hans Zimmer Operatőr: Daniel Mindel. Látvány: Mark Friedberg Írta: Stan Lee, Steve Ditko, James Vanderbilt, Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner. Rendezte: Marc Webb

Mozibemutató: 2014. május 1.
Eredeti cím: The Amazing Spider-Man 2.
Színes amerikai film
Műfaj: kaland / akció / fantasy
Gyártó: Sony Pictures
Játékidő:
Korhatár: 12E

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr565868409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása